Re: HOT OR NOT

2
Jak wyglądasz jest ważne jak chcesz wyjść tak ubrana do ludzi. Jeżeli ubierasz tylko w domu to noś co lubisz, jak większość genetycznych kobiet,
P.S.
Jasna aż prosi się o przeprasowanie ;)
„Bądź sobą, wszyscy inni są zajęci” (O. Wilde)
Pozdrawiam
Slivia Ertson

7
edyta pisze: 19 paź 2024, 14:12
grzesiek1990 pisze: 19 paź 2024, 10:30 https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.1232509001.html

co powiecie na taką sukienkę w połączeniu z czarnymi rajstopami i np szare vansy
Sukienka jak cię mogę, ale kto tej lasce naciągnął tych wełnianych skarpet do takich sandałków? Rozpacz... :roll:
te skarpety to masakra jak dla mnie jest, żeby to był krzyk mody to i tak bym nie założył w ten sposób.

Później wstawie zdjęcie jak wygląda na mnie ta sukienka myślę aby ubrać do niej rajstopy czarne w kropki i buty sportowe vansy?? co byś powiedział/a??
i jeszcze jaki typ torebki byłby ciekawy??

8
Mi też się podoba, zwłaszcza na chłodniejsze dni. wprawdzie dołożyłabym jakiś pasek w talii i mogłaby być ciut dłuższa, ale jest całkiem ładna.
Z ciekawością zobaczę realne fotki w tej sukience

9
grzesiek1990 pisze:

"tak prawie całkowicie zaczęłam ubierać damskie ciuchy gdzieś w wieku 17-20 lat wtedy starałam wybierać bardziej unisex ( rurki skinny, koszulki, swetry, bluzy, kurtki z damskiego działu).
Pierwszy raz sukienkę ubrałam na ślub i małe przyjęcie koleżanki w innym mieście więc mogłem sobie pozwolić. Pamiętam jak by to było wczoraj jak koleżanka uczyła mnie chodzić w szpilkach, pomogła w sklepie wybrać sukienkę, zrobić make-up i paznokcie na imprezę. Zdarzało mi się wychodzić w spódniczce (pół elegancko pół sportowo) do urzędu coś załatwić, na zakupy, do lekarza itp nie spotkały mnie raczej żadne nie przyjemności ( może jakieś spojrzenia były ale udawałem że nie widzę).
W te wakacje pierwszy raz odważyłam się wybrać nad wodę w damskim stroju kąpielowym."

Jak wychodzisz to powinieneś wiedzieć jak dopasować do takiej sukienki resztę a tu się tylko pochwalić swoim wyglądem

10
grzesiek1990 pisze: 19 paź 2024, 15:40
edyta pisze: 19 paź 2024, 14:12
grzesiek1990 pisze: 19 paź 2024, 10:30 https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.1232509001.html

co powiecie na taką sukienkę w połączeniu z czarnymi rajstopami i np szare vansy
Sukienka jak cię mogę, ale kto tej lasce naciągnął tych wełnianych skarpet do takich sandałków? Rozpacz... :roll:
te skarpety to masakra jak dla mnie jest, żeby to był krzyk mody to i tak bym nie założył w ten sposób.

Później wstawie zdjęcie jak wygląda na mnie ta sukienka myślę aby ubrać do niej rajstopy czarne w kropki i buty sportowe vansy?? co byś powiedział/a??
i jeszcze jaki typ torebki byłby ciekawy??
Mi się ta sukienka podoba - daj znać jaka jest długość całkowita bo jestem wysoka, a ona wygląda na dość krótką.