ZASADY OGÓLNE

Dobry wieczór

1
Dobry wieczór dziewczyny
Jestem Sandra. Moja historia pewnie jest taka sama, jak każdej z Was. Zaczęło od zainteresowania kobiecymi ubraniami od dzieciństwa. Nie było to zrozumiałe przez moje rodzeństwo, więc udało mi się wyprzeć. Jednak podświadomie gdzieś to we mnie siedziało. Wraz z wielkiem, pragnienie noszenia kobiecych ubrań była silniejsza, więc przestałem z tym walczyć. Jak narazie kobiece ubrania noszę w domu. Nie ma we mnie jeszcze zbyt dużo odwagi,aby "wyjść z szafy".
To tyle. Jak coś to pytajcie, nie jestem zbyt wylewna, raczej bardzo nieśmiała.
Miłego wieczoru dziewczyny.
Sandra.

Re: Dobry wieczór

4
Witaj Blanko, zgadzam się z Tobą. Wiesz, to moje dołączenie trochę trwało. Często zaglądałem na stara stronę. Czytałam forum, czy opowiadania. W sumie taki etap dojrzewania do podejmowania decyzji.
Dużo serdeczności dla Ciebie. Sandra

5
Sandra1975 pisze: 29 maja 2025, 23:07 Witaj Blanko, zgadzam się z Tobą. Wiesz, to moje dołączenie trochę trwało. Często zaglądałem na stara stronę. Czytałam forum, czy opowiadania. W sumie taki etap dojrzewania do podejmowania decyzji.
Dużo serdeczności dla Ciebie. Sandra
Jeśli tylko chcesz porozmawiać to pisz śmiało, uważam że sporo przeszłam w tym temacie i pomimo relatywnie młodego wieku w końcu wszystko zaczęło mi się układać i mam nadzieję że tak pozostanie, czego również Tobie życzę.

7
AgataCross pisze: 11 cze 2025, 20:02 Czytam wpis, jakby o mnie.
Ja dopiero zaczynam i w sumie nie wiem od czego zacząć.
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Agato, tez zaczynam więc może łatwiej zaczynać razem. Skąd pochodzisz?
Milego czwarteczku

8
Sandra1975 pisze: 12 cze 2025, 9:33
AgataCross pisze: 11 cze 2025, 20:02 Czytam wpis, jakby o mnie.
Ja dopiero zaczynam i w sumie nie wiem od czego zacząć.
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Agato, tez zaczynam więc może łatwiej zaczynać razem. Skąd pochodzisz?
Milego czwarteczku
Mieszkam niepodal Gliwic,
Pozdrawiam serdecznie