Cześć dziewczyny

Po wielu dniach rozmyslań zdecydowałam się wstępnie na konkretnie jeden model peruki Ellen Wille. Co do samego koloru to mam wątpliwości, czy champagne, czy stonegrey, ale zważywszy że ten konkretny model jest dostępny w stonegrey i to w promocji (co nie zmienia że cena nadal jest wysoka

), postanowilam zamówić ją przez internet. Przeczytałam dokladnie caly regulamin sklepu Rokoko i nie znalazłam jakis podejrzanych zapisów. Czy ktoraś z Was kupowała w sklepie internetowym a nawet potem dokonywała zwrotu? Chciałabym mieć pewność że taka opcja jest możliwa. Nie zakładam odsyłania, chyba że nastąpi jakieś wielkie rozczarowanie. Wiem, wiem ... powinnam pójść do sklepu stacjonarnego. Dziaj chyba jeszcze nie jestem na to gotowa i domyślam się, że kosztowałoby mnie to sporo energii

Najwiecej obaw nie mam co do obsługi sklepu, bo wierzę w ich profesjonalizm i zapewne nie jedną taką z nas już tam gościly, ale te inne kupujące które również będą w sklepie ... to mnie może sparaliżować, tym bardziej że byłabym tam nie jako Monia tylko jako jej męskie wcielenie