Re: To była prowokacja

31
Zwykle takie osoby bardzo łatwo się ujawniają właśnie swoim nieprzygotowaniem to takich intryg. Kiedyś w pewnej delikatnej sprawie miałam przyjemność współpracować z agencją detektywistyczną i co nie co się dowiedziałam jak wygląda profesjonalne przygotowanie do prowokacji. Najważniejsze jest przygotowanie, a tu ewidentnie widać, że żadnego przygotowania nie było. Dużo notatek, jakiś scenariusz wg którego działamy to są takie podstawy. Podsumowując obstawiam raczej jakieś problemy emocjonalne.
Lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać

32
Przyznam, że trochę pogubiłam się w śledzeniu, kto jest kto. Dodatkowo nie ułatwia tego system, który wpuszcza w maliny i trzeba go dobrze rozgryźć, zanim się mu zaufa. Zresztą... im dalej w las, tym bardziej mam wątpliwości nawet co do tych ustaleń, które już poczyniłam. Po kilku dniach śledztwa rezygnuję z dalszego śledzenia wszechświatowego spisku przeciwko portalowi Crossdressing, bo zwyczjanie nie mam na to czasu - muszę jeszcze wykonywać parę innych czynności w życiu. Pozostańmy więc przy tym, że do tej pory udało się wykryć, że Iwona i Olga to ta sama osoba oraz że Haniamazurek i Annalabuda to ta sama osoba, a obie te same osoby są z dużym prawdopodobieństwem również tą samą osobą. Co do Adriana, to istnieje również takie prawdopodobieństwo, ale nie mam w tej kwestii pewności absolutnej.
Make make-up not war

33
Ale jaja. Mi by nawet do głowy nie przyszło, że oszołomstwo może w ten sposób próbować podgryzać nogawki. Bez jaj.

Dla mnie dziecinada.
Agent w Trans-Fuzji? To jeszcze gdzieś tam jestem w stanie zrozumieć, bo to już polityka, ale forum?

Apropo forum, ja już na samym początku jak tu wróciłam to się zastanawiałam dlaczego 90% forum jest dostępne dla postronnego obserwatora, bez logowania, bez konta, tak o i po prostu. Mi się wydaje, że jak ktoś jest żywo zainteresowany tematem to raczej nie będzie problemem konto, a tak każdy głupek, który tu trafi może czytać i wyciągać nieraz głupie i pochopne wnioski.

Gratki Edyta za czujność.