Ja też nie uznaje wszelkich wypełniaczy itp.
Nawet nie lubię za bardzo wypychać piersi chyba że przy niektórych sukienkach trzeba żeby dobrze leżały.
Co do parametrów to mam 175 cm i 80 kg.
Poniżej pasa jest idealnie,mogę nosić damskie spodnie i figurę mam lepszą niż niejedna kobieta.
Gorzej z górą bo w barach,ramionach jestem dość szeroki i upakowany mimo że w ogóle nie ćwiczę tych części ciała.
Także muszę wybierać stroje z rękawem.
Re: Moje wyjścia
22Koleżanka Aleksandra zdjęciami pokazała że można wychodzić. jesteście młode to bierzcie z niej przykład bo jak nie teraz to kiedy? Mniej ochów i achów a więcej działania.
23Ola, przestań nas wpędzać kompleksyAlexandraStarrCD pisze: 03 paź 2024, 0:24171, 66kgMonikaCD pisze: 03 paź 2024, 0:01 Bardzo fajne zdjęcia. Szczególnie te na ławce w jeansach i na peronie.
Zapytam przy okazji: ile masz wzrostu i ile ważysz?
Pamietam Twoje różne filmy z Youtuba, które już pokasowałaś albo poukrywałaś, a szkoda - na parkingu przed i w środku Factory i bardzo fajny spod wejścia do Auchana przy Modlińskiej.
Chyba nie miałaś jeszcze peruki, bo pamiętam tylko tą wielką czapkę z pomponem..
Odnośnie robienia zdjęć to zawsze mam problem, że nie ma o co oprzeć telefonu. Nawet dziś szukałem jakiegoś ministatywu.
Poszukajcie tez w ustawieniach telefonu, bo np. Samsungi mają możliwość zrobienia zdjęcia gestem pokazania telefonowi otwartej dłoni. Działa to tylko na przedniej kamerce i można ustawić opóźnienie na np 10 sekund, żeby był czas na schowanie tej dłoni i ustawieni się (normalnie i tak jest 1 sekunda).
Tam, gdzie się przebieram, nie mam lustra, więc to mój jedyny sposób na sprawdzenie jak wyglądam.
Pozdrawiam,
M.
27Tu nie ma co gratulować tylko trzeba wyjść i trochę odwagi. Nie ma co marzyć tylko działać.
29W czym przeszkadzają rodzice ? chyba nie pytasz ich o zgodę? Większość z kimś mieszka. Wyjeżdżasz z domu na cały dzień lub więcej w hotelu przemieniasz się i w miasto.... Trzeba determinacji i podjęcia decyzji. Chyba że jest się crossdresserem marzycielem i tylko w myślach. Tez tak można.
30Ja korzystając z jesiennej aury cały weekend spędziłam jako ona.
Były zakupy,tankowanie i mycie auta na myjni.
Były zakupy,tankowanie i mycie auta na myjni.