Re: Moje wyjścia

21
Ja też nie uznaje wszelkich wypełniaczy itp.
Nawet nie lubię za bardzo wypychać piersi chyba że przy niektórych sukienkach trzeba żeby dobrze leżały.
Co do parametrów to mam 175 cm i 80 kg.
Poniżej pasa jest idealnie,mogę nosić damskie spodnie i figurę mam lepszą niż niejedna kobieta.
Gorzej z górą bo w barach,ramionach jestem dość szeroki i upakowany mimo że w ogóle nie ćwiczę tych części ciała.
Także muszę wybierać stroje z rękawem.

22
Koleżanka Aleksandra zdjęciami pokazała że można wychodzić. jesteście młode to bierzcie z niej przykład bo jak nie teraz to kiedy? Mniej ochów i achów a więcej działania.

23
AlexandraStarrCD pisze: 03 paź 2024, 0:24
MonikaCD pisze: 03 paź 2024, 0:01 Bardzo fajne zdjęcia. Szczególnie te na ławce w jeansach i na peronie.
Zapytam przy okazji: ile masz wzrostu i ile ważysz?

Pamietam Twoje różne filmy z Youtuba, które już pokasowałaś albo poukrywałaś, a szkoda - na parkingu przed i w środku Factory i bardzo fajny spod wejścia do Auchana przy Modlińskiej.
Chyba nie miałaś jeszcze peruki, bo pamiętam tylko tą wielką czapkę z pomponem..

Odnośnie robienia zdjęć to zawsze mam problem, że nie ma o co oprzeć telefonu. Nawet dziś szukałem jakiegoś ministatywu.
Poszukajcie tez w ustawieniach telefonu, bo np. Samsungi mają możliwość zrobienia zdjęcia gestem pokazania telefonowi otwartej dłoni. Działa to tylko na przedniej kamerce i można ustawić opóźnienie na np 10 sekund, żeby był czas na schowanie tej dłoni i ustawieni się (normalnie i tak jest 1 sekunda).
Tam, gdzie się przebieram, nie mam lustra, więc to mój jedyny sposób na sprawdzenie jak wyglądam.

Pozdrawiam,
M.
171, 66kg 😇
Ola, przestań nas wpędzać kompleksy 😉😁

29
W czym przeszkadzają rodzice ? chyba nie pytasz ich o zgodę? Większość z kimś mieszka. Wyjeżdżasz z domu na cały dzień lub więcej w hotelu przemieniasz się i w miasto.... Trzeba determinacji i podjęcia decyzji. Chyba że jest się crossdresserem marzycielem i tylko w myślach. Tez tak można.