Pomoc w ceoss-dressingu
1Hejka jestem tutaj nowy i chciałbym poprosić o pomoc w cross dressingu nawet czy można byłoby si spotkac i mi pajaca co i jak sie robic z góry dziękuję. I pozdrawiam
Wchodzisz na Google Maps, wpisujesz np. "makijaż" i wybierasz dowolnie, bo szansa trafienia na makijażystkę, która nie będzie chciała pomóc odpłatnie jest niesamowicie niska.Claudiatg pisze: 30 gru 2025, 15:07 Czy znacię osoby , kosmetyczki, fyzjerki w Poznaniua okolicach, które mogą mi pomoc, oczywiście odpłatnie, w transformacji
Terapia hormonalna to tylko jeśli jesteś zdecydowana zmienić płeć, włącznie ze zmianą tożsamość, dokumentów, i przejścia SRS. Bardzo trudny krok. Mnie samej wystarcza samo przebieranie się czasem. Powinny wyrazić się użytkowniczki które mają doświadczenie. Mam nadzieję że dostałaś odpowiedz prywatną na to pytanie.Claudiatg pisze: 01 sty 2026, 11:19 Jestem coraz bardziej zdeterminowana na terapię hormonalną. Czy któraś z Was ma doświadczenie dotyczące tej terapii?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości