Maska na twarz
1Czy ktoś ma doświadczenie z silikoniwą lub latexową maską imitującą kobiecą twarz? Podzielcie się doświadczeniem.
Kiedyś jedna transdziewczyna przy mnie założyła coś takiego. Koszmar z najczarniejszego snu albo z filmu o zamaskowanym napdzie na bank.Lycralover pisze: 12 gru 2025, 15:21 Czy ktoś ma doświadczenie z silikoniwą lub latexową maską imitującą kobiecą twarz? Podzielcie się doświadczeniem.
Tak, zgadza się. Ale tego nie da się już odzobaczyć. Trauma pozostaje na całe życieAnia K pisze: 15 gru 2025, 15:49 Swoją drogą - wierzę. Tak jak pisałam tam, sama nie mam doświadczenia i znam temat tylko z Internetu, ale troszkę się interesowałam i widziałam... bardzo różne zdjęcia.
Niektóre rzeczywiście wyglądają makabrycznie. Ale są i takie które wyglądają całkiem nieźle, prawie realistycznie, a na pewno intrygująco. Nadal jest to uncanny valley, zwłaszcza na zbliżeniach, i kojarzy mi się bardziej z fetyszowymi zabawami niż czymś w czym można wyjść na ulicę (choć oczywiście zdarza się że ludzie wychodzą), ale myślę że też na podstawie obejrzenia jednej, zapewne nienajlepszej jakości i nieumiejętnie założonej, maski, wyciągacie zbyt daleko idące wnioski w kwestii całego tematu![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości