Re: Święta
2Raz (w zeszłym roku) spędziłam świąteczną imprezę w girlmode, zdecydowałam się na biały sweterek, czarną warstwową spódnicę i czerwone akcenty. Zdjęcia zresztą do obejrzenia w tym poście.
3Ja nie przepadam za ubraniami z takimi świątecznymi akcentami. Nie mam w szafie nic w reniferki czy mikołaje.
4A to na święta trzeba mieć ubrania w reniferki lub mikołaje?MoniaLiza pisze: 09 gru 2025, 15:00 Ja nie przepadam za ubraniami z takimi świątecznymi akcentami. Nie mam w szafie nic w reniferki czy mikołaje.
Make make-up not war
5No cóż... nie znoszę świąt
Po świętach będę miała czas dla siebie i planuję dużo chodzenia w sweterkach (ale nie świątecznych) i spódnicach
Po świętach będę miała czas dla siebie i planuję dużo chodzenia w sweterkach (ale nie świątecznych) i spódnicach
7No właśnie też tak pomyślałam, ale że Koleżanka MoniaLiza zaproponowała reniferki i mikołajki, to stąd było moje zdziwieniePaulina97 pisze: 09 gru 2025, 23:16 Edytko chodzi mi bardziej o coś eleganckiego .. jakiś fajny komplecik czy coś
Make make-up not war
8Edytka może coś polecisz? Bo szukam jakiegoś kompletu .. oczywiście nie mogę nic znaleźć .. ale zależy mi na marynarce koszuli jakiejś spódnicy lub spodniach
9Nie, nie, zdecydowanie nie "Edytka". "Edyta" w zupełności wystarczy.Paulina97 pisze: 10 gru 2025, 0:14 Edytka może coś polecisz? Bo szukam jakiegoś kompletu .. oczywiście nie mogę nic znaleźć .. ale zależy mi na marynarce koszuli jakiejś spódnicy lub spodniach
Make make-up not war
10To znaczy ja nie mam potrzeby szukania jakiegoś specjalnego odzienia świątecznego. Wszystko, co potrzebuję, mam.Paulina97 pisze: 10 gru 2025, 0:14 Edytka może coś polecisz? Bo szukam jakiegoś kompletu .. oczywiście nie mogę nic znaleźć .. ale zależy mi na marynarce koszuli jakiejś spódnicy lub spodniach
Ale znalezienie czegoś sensownego to żaden problem. Ot, choćby tu:
https://tiny.pl/626fmhb9
https://tiny.pl/4xzfzmzj
Dobierz sobie do tego jakąś sensowną marynarkę lub kamizelkę i masz komplet na święta.
Make make-up not war