Re: Cześć, wreszcie tu jestem ...po kilku latach zastanawiania się :)

5
Witaj Maya,
- rzeczywiście, to mi)e uczucie jak można sie na glos, lub pisząc posta wyrażać siebie niemęskimi końcówkami. Ale cudownie jest pierwszy raz uslyszeć, poczuć, jak ktoś z zewnątrz powie do ciebie proszę pani. Ja mialam dopiero jeden taki incydent właśnie podczas rozmowy, ktora skierowała mnie na tą platformę., za co jestem jej wdzięczną. Wzruszenie jakie mnie ogarnęło na zawsze pozostanie w mojej pamięci. Tak chyba jest z większością tzw. pierwszych razów w różnych kontekstach.

7
Maya Cross pisze: 07 gru 2025, 20:05 Uwielbiam być ubrany jak kobieta. Kocham rajstopy. Czuję to niemal od zawsze.
Tęsknię za rozmową z kimś kto to rozumie i akceptuje.
Cieszę się że tu jestem i pozdrawiam wszystkich.
Ja po latach nie mam już żadnych oporów, żeby gdzieś się zarejestrować i od razu wrzucić zdjęcie. I nigdy mi się nie zdarzyło, żeby ktoś z codziennego otoczenia coś skojarzył. Nie ma się czego bać. Jesteś tu anonimowo pod nieznanym nikomu nickem, nie musisz się obawiać.

8
Kinga_Taruc pisze: 10 gru 2025, 12:56 Ja po latach nie mam już żadnych oporów, żeby gdzieś się zarejestrować i od razu wrzucić zdjęcie. I nigdy mi się nie zdarzyło, żeby ktoś z codziennego otoczenia coś skojarzył. Nie ma się czego bać. Jesteś tu anonimowo pod nieznanym nikomu nickem, nie musisz się obawiać.
Wszelki duch Pana Boga chwali! Kinga ożyła! :shock:

Miło Cię widzieć po tylu latach ;)
Make make-up not war

9
edyta pisze: 10 gru 2025, 13:06
Kinga_Taruc pisze: 10 gru 2025, 12:56 Ja po latach nie mam już żadnych oporów, żeby gdzieś się zarejestrować i od razu wrzucić zdjęcie. I nigdy mi się nie zdarzyło, żeby ktoś z codziennego otoczenia coś skojarzył. Nie ma się czego bać. Jesteś tu anonimowo pod nieznanym nikomu nickem, nie musisz się obawiać.
Wszelki duch Pana Boga chwali! Kinga ożyła! :shock:

Miło Cię widzieć po tylu latach ;)
No właśnie komponuję post przywitalny... Wspominam tam o Tobie ;)