Wspolny wyjazd

1
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa ale od razu zapytam.

Czy byłaby chętna a raczej chętne na wspolny wyjazd gdzieś w góry do domku.
Mogłybyśmy nie skrępowane chodzić ubrane jak chcemy, wymienic sie doswiadczeniami, pogadać o makijażach, strojach, porobić sobie zdjęcia, wskoczyć do jacuzzi.

Spedzic czas w swoim gronie. Po oceniać stroje itp.

Rzucam temat , dajcie znać

Re: Wspolny wyjazd

7
Realnie to mało prawdopodobne i raczej nie dojdzie no chyba że coś się zadzieje i się uda zorganizować. To zależy od wielu czynników a przede wszystkim od Koleżanki która wyszła z taką propozycją. Musiała by przedstawić konkretne propozycje a najpierw musiały by się zdeklarować Osoby potencjalnie zainteresowane, poznać się zaufać sobie i wtedy...

8
Iwona pisze: 02 sty 2026, 18:14 Realnie to mało prawdopodobne i raczej nie dojdzie no chyba że coś się zadzieje i się uda zorganizować. To zależy od wielu czynników a przede wszystkim od Koleżanki która wyszła z taką propozycją. Musiała by przedstawić konkretne propozycje a najpierw musiały by się zdeklarować Osoby potencjalnie zainteresowane, poznać się zaufać sobie i wtedy...
Iwonka, rozumiem Twoje obawy. Ale chyba taki wyjazd to jest wlaśnie najlepszy sposób żeby się poznać.

9
Tak lecz my się nie znamy w realu tylko z pisania tu. Już ty gdzieś była rozmowa na ten temat. Jestem realistką i wątpię aby umawiając się na Forum w ciemno pojedziemy w jakieś miejsce i będziemy się przebierać. Najpierw muszą się zawiązać jakieś więzi tu na Forum.

10
Iwona pisze: 02 sty 2026, 19:10 Tak lecz my się nie znamy w realu tylko z pisania tu. Już ty gdzieś była rozmowa na ten temat. Jestem realistką i wątpię aby umawiając się na Forum w ciemno pojedziemy w jakieś miejsce i będziemy się przebierać. Najpierw muszą się zawiązać jakieś więzi tu na Forum.
Ja to nawet bym proponowała może zgadać się z osobami chętnym z okolicy na jakąś kawę. Dojechać przecież 50 km czy 100 zawsze można, aby się poznać pogadać