Protezy piersi

1
Część czy są tutaj dziewczyny które przyklejają protezy piersi na klej (specjalny do protez ) nie kropelkę ,jakie macie doświadczenie i w jaki inny sposób przyklejacie protezy żeby się trzymały zdejmując stanik

Re: Protezy piersi

6
Cześć, jak używam takich protez , były już posmarowane klejem przez producenta, mam je parę miesięcy, codziennie pod wieczór je przyklejam, rano od klejam, trzymają sie naprawdę dobrze, kupiłam także emulsje A89- złoty słoń, ale nie mam potrzeby z niej korzystać

7
Magda_80 pisze: 02 paź 2025, 10:25 Cześć, jak używam takich protez , były już posmarowane klejem przez producenta, mam je parę miesięcy, codziennie pod wieczór je przyklejam, rano od klejam, trzymają sie naprawdę dobrze, kupiłam także emulsje A89- złoty słoń, ale nie mam potrzeby z niej korzystać
Hej Magda, a nie ma problemu z odparzaniem czy podrażnieniami skóry? Podrzuć jakieś linki jak możesz :)

8
Hej Magda, a nie ma problemu z odparzaniem czy podrażnieniami skóry? Podrzuć jakieś linki jak możesz :)
[/quote]

Hej, może nie Magda, ale tez używam takich z klejem kupione na Aliexpress 600 gram, są super i nic nie odparza i nie podrażnia a zakladam je codziennie na 8-9 godzin... Polecam

10
Magda_80 pisze: 04 paź 2025, 19:50 Cześć dziewczyny, tak używam 600g i kupiłam je na aliexpres, są trochę za małe dla mnie, klej trzyma dobrze, skóra mi sie nie odparza, ten sprzedawca ma też inne rozmiary, następne miseczka D też kupię u niego , link do oferty poniżej

https://a.aliexpress.com/_EzElo2i
Aż dziw bierze, że tak tanio przy takiej wadze (1800g) możesz potwierdzić czy ta oferta jest prawdziwa?