Re: Jak często wychodzisz na ulicę jako Ona...

8
To dalej z nutką prowokacji. Spędzamy parę h na toalecie, makijażu, wyborze co ubrać i potem siedzimy na kanapie przed TV... Czy naprawdę to oglądania kolejnego serialu potrzeby jest pełen makijaż? A jak już wychodzimy to w środku nocy gdzie i tak nic nie będzie widać 🤷.
Oczywiście wiem, każda osoba ma swoje i każda jest inna. Osobiście wychodzę z założenia, że wyjście ma mieć walor socjalizacji z innymi. Czy to spotkanie ze znajomymi, iść na obiad czy po prostu przejść się po mieście z przyjaciółmi. Wyjście dla wyjścia w pewnym momencie chyba po prostu robią się nudne🤔 a wyjścia do sklepów to już w ogóle 🙈

9
Rzeczywiści z nutką prowokacji acz fajny wpis. Choć są różne zaawansowanie i zapotrzebowania na kobiecość i jej wyraz.... Jednym wystarczy tylko rozmawiać, innym noszenie majtek lub jeszcze rajstop i tak dojedziemy do tego co napisałaś czyli socjalizacji z innymi. To jest długa droga i nie każdy/a ją przechodzi. Są też inne przeszkody (np. Rodzina) Czyli tak naprawdę to często wychodzą w świat realny często dwie Osoby ...

10
Oczywiście, że każdy "ma swoj trans" ale tak mnie to zawsze zastanawiało. A jeszcze bardziej gdy osoby siedzące w 4 ścianach mówią, że są samotne albo nie ma jak wyjść. Jak jest chęć to jest i sposób, a mówię to gdyż widuje to na żywo poznając nowe osoby 🙂. Ale żeby nie było, że mam fiksacje w jedną stronę to na przykład mnie w centrum handlowym się nie zobaczy, a wiem, że dla wielu to jest dopiero fajna sprawa. Wolę zamówić do domu i na spokojnie zdecydować niż chodzić i przymierzać, ale rozumiem, że to właśnie jest też forma socjalizacji 🙂
życie jest pełne paradoksów 😂
A o osobach które z całego arsenalu ciuchów wybierają tylko 2/3 składniki nie mówię bo to chyba mniej cross a bardziej fetysz, a to jeszcze inna para kaloszy (na temat których, kaloszy, na pewno też jest inne formum 🙂)