Rzecz pozornie łatwa, a jednak doświadczenie pokazuje mi, że niezwykle trudna. Starannie wymuskana i przygotowana stylizacja i .... zdjęcie które psuje wszystko.
Pod względem fotograficznym niestety większość zdjęć na forum, socialach to głównie robienie krzywdy samej sobie - w taki czy inny sposób.
Jeśli pojawi się zainteresowanie lub kwestie które są trudne, nie wiadomo jak to zrobić lub po prostu brak porady to mogę w tej kwestii pomóc nieco.
Zarówno osobom ambitnym i tym mniej również. I wszystko co do tego potrzebne macie w domu.
Fotografie na moich profilach są wszystkie mojego autorstwa, wszystkie zrobione w domu i wszystkie samemu. Można zrobić szkolenie, tutorial, before/after, omówić technikalia, perspektywę, kadry, pozy, oświetlenie itp itd..
Oprócz fotografii mogę również wesprzeć w doborze rajstop. Niby rzecz prosta ale jak się okazuje to jednak nie.
Fotografowanie się ...
1KULTURALNIE ZAPRASZAM
administracja bez wyjaśnienia zakazała tu linków dzięki którym możecie mnie poznać.
administracja bez wyjaśnienia zakazała tu linków dzięki którym możecie mnie poznać.