Cześć
Jestem Klaudia,rocznik 1994.
Damską modą i crossdressingiem interesuję się odkąd pamiętam,pojawiło się to u mnie jeszcze przed szkołą.
Zawsze bardzo mnie kręciło jak w telewizji w jakiejś bajce,serialu czy filmie występował motyw crossdressingu.
Do tego zwracałam uwagę na ubiór kobiet czy to na ekranie,w czasopismach czy w moim otoczeniu.
Bardzo żałowałam że nie mogę się tak ubierać i nie mogę realizować tej pasji.
Przymierzałam potajemnie ubrania mamy a potem już w dorosłości bardzo długo kompletnie nie realizowałam się w tym temacie.
Dopiero w wieku prawie 30 lat gdy zamieszkałam sama postanowiłam sobie że po domu chodzę tylko w damskich rzeczach (Chyba że ktoś mnie odwiedzi) i cały czas trzymam się tej zasady.
Wyjścia w czymś damskim były dla mnie totalną abstrakcją i czymś totalnie niemożliwym do zrealizowania ale w końcu się przełamałam.
2 lata temu rozpoczęłam nocne przejażdżki autem i spacery jako ona w odludnych miejscach.
Potem zimą były to wyjścia w dzień i często robiłam tak różne zakupy itp
Wiadomo,zimowe ubrania fajnie maskują różne mankamenty.
Z wiekiem coraz mniej się wszystkim przejmuje i podejmuje coraz odważniejsze kroki.
A co do portalu to bardzo mnie cieszy odświeżenie forum bo poprzednie swoją archaicznością mocno odstraszało nowe pokolenia crossdresserów.
Teraz musimy zacząć pisać żeby forum zaczęło tętnić życiem i jeśli się postaramy to na pewno stworzymy tutaj świetna społeczność.
Re: Hej laski!
2Hej laska, fajnie, że do nas dołączyłaś
„Bądź sobą, wszyscy inni są zajęci” (O. Wilde)
Pozdrawiam
Slivia Ertson
Pozdrawiam
Slivia Ertson
4Cześć Klaudia!
Miło, że dołączyłaś Fajnie się czyta, że robisz postępy i podejmujesz coraz bardziej śmiałe kroki. Trzymam za Ciebie kciuki
Miło, że dołączyłaś Fajnie się czyta, że robisz postępy i podejmujesz coraz bardziej śmiałe kroki. Trzymam za Ciebie kciuki
Czyż nie tym właśnie jest kobieta: magicznym połączeniem różnic?
6Cześć laka witaj na nowym crossie.
„Bądź sobą, wszyscy inni są zajęci” (O. Wilde)
Pozdrawiam
Slivia Ertson
Pozdrawiam
Slivia Ertson