ensui195 pisze: 04 gru 2025, 10:42
Napiszę Ci jak to wygląda z mojej strony. Jestem z twoich okolic ale nie spotkam się z Tobą a przynajmniej narazie nie. Nasuwa Ci się pewnie pytanie dlaczego to już spieszę z wyjaśnieniami. Zacznę od tego, że moja praca polega na kontakcie z ludźmi i ostanie czego bym chciała to, żeby ktoś się dowiedział co robię po pracy, a środowisko mam dość konserwatywne. Druga sprawa że jestem dość nieufna i muszę mieć pewność, że mam doczynienia z osobą której intencje są jasne i sprecyzowane. Twój profil jak narazie nie wzbudza mojego zaufania, a wręcz przeciwnie. Jak sama piszesz twoje zdjęcia zostały odrzucone więc zapala mi się lampka ostrzegawcza co tam chciałaś umieścić. Np. moje zdjęcie przeszło od razu bez żadnych problemów. Wypowiadanie się na forum w różnych tematach nie tylko tych o spotkanie się z kimś (cel nie ma tu znaczenia) i galerii. Sama piszę mało ale staram się udzielać w różnych tematach o ile tylko mam coś sensownego do powiedzenia. Staż na forum jest ważny chociaż nie determinuje tego jak postrzegam osobę z którą bym się odważyła spotkać. Przykładowa sytuacja gdyby np. Justyna60, MoniaLiza czy np. edyta były u mnie w mieście i potrzebowały pomocy albo chciały się spotkać nie miałabym z tym problemu.
Ostatnia kwestia jest jeszcze taka, że ja pracuje w weekendy więc mój weekend często przypada w środku tygodnia. Tak, że buduj swój pozytywny profil to może coś kiedyś z tego wyjdzie.
No tak. Ja mam też środowisko które nie moze poznać prawdy a ja za długo ukrywałam sie pod maską i budując odmienny obraz niż to co w środku.
Zdjęcia zostały odrzucone bo napisano mi ze są erptyczne i łamią regulamin. Choć nikt inny ich tak nie ocenił.
Zanim zbuduje swój profil chyba muszę najpierw skończyć budować siebie.
Ja też nie ufam innym choć prRz moment myślałam ze tu zaufać mogę.
Muszę sie tego nauczyć od nowa.
Dzięki za dobre słowo