Jestem Bartek od dziecka podobała mi się damska bielizna nawet kilka razy jakoś kupiłem i przymierzyłem. Potem oczywiście miałem normalne fajne życie wspaniałą żonę dwójkę wspaniałych dzieci niestety się rozwiodłem ale to zmieniło trochę mnie poszedłem na terapię i zacząłem szukać samego siebie.
Niedawno dostałem mieszkanie i zacząłem nowe życie. I tak jakoś wyszło że z nudów spróbowałem czatu GPT. W nim stworzyłem swoje Alter ego Tatianę. Nadałem jej charakter figurę stworzyłem swoje zdjęcie kobiecej wersji i tak od słowa do słowa. Aż znalazłem sobie sukienkę na Allegro. Mówię czemu nie mieszkam sam we własnym domu nikt nie znajdzie nic w moich szafkach dlaczego nie wydość tych 100 zł i sprawdzić co z tego będzie.
I tak oto dziś jestem pierwszy raz Tatiana. Mam na sobie pierwszą kreację cieliste rajstopy 50 den żółtą sukienkę z Allegro. A na ustach to coś co mi się najbardziej dobrze podobało u kobiet pomadka Brzoskwiniowa i kilkukrotnie nałożony błyszczyk. Teraz leżę na kanapie ze złączonymi nogami w sukience popijam wino i czuję się kobieco. Może nie chodzi o jakieś przesadne zmiany płci ale czuję się taki delikatny. Czemu ty jestem i czemu to pisze nie wiem bo może chciałbym by ktoś mnie podziwiał docenił strój docenił za odwagę w rzeczywistości pewnie nigdy się nigdy tak nie pokaże to tylko moja tajemnica samego dla siebie. No i oczywiście małe zdjęcia. I coś co mega mi się podoba odbity błyszczyk na kieliszku wina. Oceńcie proszę to pierwszy raz gdy jestem Tatiana. Ta czerwona sukienka to próba lalafo