Nie obraźcie się, ale jak w temacie, dlaczego to forum tak mało żyje?
Tyle osób nas wita się w wątku do tego przeznaczonym. Część z Was pisze, że przeszła ze starego forum... ale odzewy na jakiekolwiek tematy są moim zdaniem bardzo umiarkowane. Regularnie pisze dosłownie parę dziewczyn. Uważam, że niestety tym sposobem to forum również za jakiś czas się zamknie :/
Re: Dlaczego to forum tak mało żyje?
2Działa tu ogólna zasada 90-9-1 czyli:
90% to oglądacze,
9% sporadycznie pisze
1% jest aktywna na forum
Mamy 262 użytkowników wiec łatwo policzyć czy zasada 90-9-1 się sprawdza
90% to oglądacze,
9% sporadycznie pisze
1% jest aktywna na forum
Mamy 262 użytkowników wiec łatwo policzyć czy zasada 90-9-1 się sprawdza

„Bądź sobą, wszyscy inni są zajęci” (O. Wilde)
Pozdrawiam
Slivia Ertson
Pozdrawiam
Slivia Ertson
3Zgodzę się Wami dziewczyny. Sądzę, że po to się przedstawiamy, wpisujemy nazwy miejscowości nie po to, aby pisać, ale nawiązać ze sobą kontakty.
4ale to też nie działa, może macie inne doświadczenie, ja napisałam do różnych osób a odzew nikły (poza trzema Osobami)
7To może w tym 1% chętnych do rozmowy chciejmy się poznać. jest możliwość prywatnych wiadomości, jest przecież dużo wątków ciekawych w których mało jest rozmowy a można by nieźle podyskutować. Może za mało tu zaglądamy lub może dobrze jest jak jest...Ja jestem zawsze chętna do rozmów mimo ze jestem "starsza pani" ale mlodsze koleżanki też się zestarzeją a crossdressing i tak nie minie...
8Zachęcam, wypowiadajcie się więcej w wątkach. Dzielmy się informacjami, jak choćby w temacie o chodzeniu w szpilkach 

9Świat poszedł do przodu mało kto z młodych używa forum do czego kolwiek a informacje tu zawarte można uzyskać od byle chatagpt do tego towarzystwo nie przyciąga
10To uważasz , że ta formuła się wyczerpała? A Ty dlaczego się tu zarejestrowałaś?