Makijaż

1
Hej, jestem tu nowa więc chciałabym się przywitać 🤗🤗

Czy jest tu może ktoś z Gorzowa Wlkp lub okolic, kto mógłby mnie umalować, i pokazać kilka sztuczek jak najlepiej to robić? Od dawna mi się to marzy i czuje że w końcu jestem na to gotowa, by wyjść jako ona w ciągu dnia. Pozdrawiam cieplutko ;)

Re: Makijaż

3
Ja z własnego doświadczenia wiem iż ciężko znaleźć kogoś kto zrobi i nauczy robienia makijażu. Najlepszym sposobem jest samemu się nauczyć, ja tak robię i wychodzi mi coraz lepiej ale uczę się nadal.

4
Ja oglądałam filmiki na Youtube i tak się uczyłam. Filmik, próba, zakupy w Rossmannie polecanych kosmetyków, próbowanie na sobie i nauczyłam się. Teraz mi to sprawia dużą przyjemność. Ostatnio ogarnęłam malowanie jaskółki :D

5
werawera pisze: 19 cze 2025, 16:50 Ja oglądałam filmiki na Youtube i tak się uczyłam. Filmik, próba, zakupy w Rossmannie polecanych kosmetyków, próbowanie na sobie i nauczyłam się. Teraz mi to sprawia dużą przyjemność. Ostatnio ogarnęłam malowanie jaskółki :D
Gratulacje kochana ☺️