ZASADY OGÓLNE

3, 2, 1, Blanka start!

1
Hej! Jak pewnie wiele z Was mam czasami ochotę na ekspresję swojej kobiecej strony. Moja wizja na temat crossdressingu jest mocno że tak powiem estetyczna. Jeżeli już mam to robić, to pragnę to robić na swoje 100%, więc chcę się przy Was rozwijać, stąd moja obecność tu i otwarcie się na Was. To nad czym muszę ćwiczyć to przede wszystkim make-up (już zakupiłam pierwsze kosmetyki) oraz sport (trenuję już od jakiegoś czasu bo crossdressing i wizja siebie w jak najlepszym kobiecym wydaniu daje mi przeogromną motywację). Po wielu latach tłumienia i złego postrzegania tego wszystkiego co się dzieje we mnie w związku z naszą przypadłością (jeżeli któraś czuje się urażona, że tak to nazywam to bardzo przepraszam), w końcu podjęłam decyzję, że będę rozwijać w sobie tą pasję/hobby w sposób zdrowy, świadomy i uważny. Mam nadzieję, że przy Was rozwinę skrzydła i będziecie mogły być świadkami tego jak staję się szczęśliwszą osobą niż kiedykolwiek wcześniej, czego z całego serca wszystkim Wam życzę. Pozdrawiam, Blanka ;*

P.S. Dodaję swoje pierwsze zdjęcie, na razie niestety mogę pokazać tylko tyle, ale mam nadzieję że za jakiś czas będę mogła pokazać coraz więcej siebie ;)

Obrazek

Re: 3, 2, 1, Blanka start!

7
edyta pisze: 07 maja 2025, 13:26 Witaj wśród nas. Rozgość się i poczuj się jak u siebie :)

A co do zdjęcia, to zapowiada się interesująco ;)
Bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie :)
Kama pisze: Hej Blanka, miło że dołączyłaś do forum, a po Twoim poście widzę że mamy wiele wspólnego :blush:. Trzymam kciuki za Twój rozwój i życzę Ci samych przyjemności w odkrywaniu Twojego kobiecego świata :kiss:
Hej Kama, cieszę się. Widziałam Twoje zdjęcia i naprawdę robią wrażenie. Na pewno wiele bym się mogła od Ciebie nauczyć :)
Anzu pisze:Hej! Miło Cię widzieć.
Hej :)
Sylwia_C pisze: Witaj. Podzielam Twoje spojrzenie i podejście do pracy nad sobą by być zadowoloną z swojego kobiecego wydania :)
Witaj. Cieszę się :)
Claudia de la Rose pisze: Hej Blanka! Chyba mamy dosyć podobne spojrzenie 😍 Bardzo miło Cię poznać i mocno Ci kibicuję! #estetyczne

PS. Po pierwszym zdjęciu widać, że masz ogromny potencjał i nie mogę się doczekać Twoich kolejnych efektów! ❤️
Hej. Super! Mi również miło Cię poznać i dziękuję za tak miłe słowa :)

Zapraszam wszystkie z Was do mojego tematu w "Naszej galerii": https://crossdressing.pl/viewtopic.php?t=319
Małymi krokami będę się tam chciała przed Wami otwierać. Pozdrawiam! :*

8
Cześć Blanka właściwie już chyba lekko się znamy z innego miejsca w sieci😉 Tak jak już koleżanki wspomniały zapowiada się bardzo dobrze. Z tym makijażem się nie przejmuj tylko ćwicz i będzie super. Chyba żadnej z nas ni wychodził od razu😊 3 mam za Ciebie kciuki i czekamy na więcej 😘

9
Natalie pisze: 16 maja 2025, 0:47 Cześć Blanka właściwie już chyba lekko się znamy z innego miejsca w sieci😉 Tak jak już koleżanki wspomniały zapowiada się bardzo dobrze. Z tym makijażem się nie przejmuj tylko ćwicz i będzie super. Chyba żadnej z nas ni wychodził od razu😊 3 mam za Ciebie kciuki i czekamy na więcej 😘
Hej Natalie,
Miło Cię tu widzieć :) Będę ćwiczyć i mam nadzieję że niedługo zobaczysz tego efekty, buziaki :*

10
blankamtf pisze: 14 maja 2025, 21:06 Hej Kama, cieszę się. Widziałam Twoje zdjęcia i naprawdę robią wrażenie. Na pewno wiele bym się mogła od Ciebie nauczyć :)
Dziękuję bardzo :heart: Kiepska ze mnie nauczycielka, ale jeśli przyda się moja pomoc to zawsze mogę spróbować wcielić się w taką rolę ... chyba nawet mam odpowiednią stylizację na taką okazję :D