Ja mam formy 500g (miseczka B) ze sklepu
AmazingGirl-pl na Allegro - dałam za nie ponad rok temu 60 zł, niestety wygląda na to że teraz w tym sklepie nie ma już tego rozmiaru, a inne w międzyczasie podrożały; wygląda na to że
można je też dostać od innych sprzedawców, choć też w zdecydowanie wyższej cenie.
W każdym razie, wkładam je po prostu do usztywnionego stanika, nie mam tam kieszonek, nie bawię się też w klej ani nic takiego. Chciałam po prostu coś troszeczkę bardziej odpowiedniego do wypchania stanika niż skarpetki

Moim zdaniem sprawdza się; nie noszę bardzo odkrytych dekoltów (a i tak tego rodzaju formy nie są do tego przeznaczone) - jedyny problem jaki czasem się pojawia to taki że jeśli stanik jest zbyt luźny to forma lubi się czasem przesunąć
Beata pisze: 23 sty 2025, 16:01
A nie lepiej wychodować własne ...
Dla tych z nas które są pewne że chcą hormonalnej tranzycji - owszem, lepiej. Ale wiele z nas nie ma tak jednoznacznej tożsamości płciowej, wciąż ją odkrywa, boi się hormonów albo z różnych względów nie może lub nie chce sobie na nie pozwolić. Wtedy wszelkiego rodzaju protezy pozwalają mieć ciastko i zjeść ciastko