Breastforms

1
Cześć Kochane :)
Na rynku, nie tylko polskim, ale i tym azjatyckim, dostępnych jest wiele odmian breastforms. Także ich przedział cenowy jest ogromnie zróżnicowany.
Jakie Wy macie doświadczenia z noszeniem ich?
Na co szczególnie powinnam zwracać uwagę?
Jakie Wy widzicie plusy i minusy takich rzeczy?
Będę wdzięczna za każdą konstruktywną wypowiedź każdej nosicielki tego czegoś 🙂

Re: Breastforms

2
Hejka, ja używam takich typu łezka, 600 gram z klejem. Cena ich do 100 pln. Jestem bardzo zadowolona, sa bardzo miękkie szybko się nagrzewają wyglądają bardzo naturalnie Jeden minus to klej. Polecam

7
Ja na codzień używam silikonowych wkładek do stanika baile true breast. Są w stanie wypełnić ładnie miseczki D czy E. Daje to poczucie posiadanie całkiem dużych cycków, co jest bardzo przyjemne, zwłaszcza że materiał jest mięciutki i nagrzewa się szybko do temperatury ciała. Posiadają też brodawki. Trzeba kupić 2 sztuki.
https://erozkosz.pl/164879-baile-true-breast
Nie wiem jednak, czy mogę polecić samą stronę internetową ze względu na nienajwyższe standardy ochrony danych klientów. Mianowicie był wyciek danych ze strony i ponad rok po tym, jak kupiłam właśnie te piersi, jakiś typ próbował mnie szantażować i wyłudzić kasę.

8
Ja mam formy 500g (miseczka B) ze sklepu AmazingGirl-pl na Allegro - dałam za nie ponad rok temu 60 zł, niestety wygląda na to że teraz w tym sklepie nie ma już tego rozmiaru, a inne w międzyczasie podrożały; wygląda na to że można je też dostać od innych sprzedawców, choć też w zdecydowanie wyższej cenie.

W każdym razie, wkładam je po prostu do usztywnionego stanika, nie mam tam kieszonek, nie bawię się też w klej ani nic takiego. Chciałam po prostu coś troszeczkę bardziej odpowiedniego do wypchania stanika niż skarpetki 😅 Moim zdaniem sprawdza się; nie noszę bardzo odkrytych dekoltów (a i tak tego rodzaju formy nie są do tego przeznaczone) - jedyny problem jaki czasem się pojawia to taki że jeśli stanik jest zbyt luźny to forma lubi się czasem przesunąć 💀
Beata pisze: 23 sty 2025, 16:01 A nie lepiej wychodować własne ...
Dla tych z nas które są pewne że chcą hormonalnej tranzycji - owszem, lepiej. Ale wiele z nas nie ma tak jednoznacznej tożsamości płciowej, wciąż ją odkrywa, boi się hormonów albo z różnych względów nie może lub nie chce sobie na nie pozwolić. Wtedy wszelkiego rodzaju protezy pozwalają mieć ciastko i zjeść ciastko 😉😘

9
Dziękuję Wam wszystkich za odpowiedź 😘 Każdej z Was, która pochwaliła się swoim dotychczasowym zakupem należy się ode mnie małą ☕️
Tylko chyba zostałam źle przez Was zrozumiana albo sama niezbyt wyraźnie wyraziłam to, o co mi chodzi. Chce kupić, nie wiem czy prawidłowo się określam, taki gorset z biustem, coś na podobę tego co wrzucam tu: https://www.amazon.pl/Silicon