Pozdrowienia
1Jestem z okolic Sanoka podkarpackie. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. Szukam bratniej duszy na razie do pogadania
Witaj Pozdrowienia dla okolic Krakowa. Osobiście uwielbiam Kraków . Tak szczerze to jeden z pierwszych wyjazdów na kobieco . To były początki takie nieśmiałe .... Miło że odpisałaś. Może coś o sobie .. do usłyszenia
Witaj Sandra...czytając to masz już wizję na przyszłość.. super że tak masz to poukładane. Ja pomimo że moja pani o wszystkim wie to stwierdziłem że lepiej na tym pozostać. Czyli przebieranki tak sobie myślę że będąc w związku z kobietą która pogodziła się z tym że ma druga kobietę w domu to wystarczy. Także w moim przypadku nie chce przemieniać się. Jestem Facetem na zewnątrz a to co mam w środku to dla mnie. Także gratuluję Ci że masz to już poukładane. A tak co o mnie to 50;na karku a garderoba dosyć duża. Pozdrowienia. Do usłyszenia miło że odpisałaśSandra pisze: 17 sty 2025, 4:07 Ja jestem rodowitą Krakowianką. Faktem jest, że miasto jest przepiękne. I moje początki też w Krakowie. Ale później się ożeniłam i na jakiś czas wszystko zanikło. Teraz jestem dalej w małżeństwie od 13 lat. Ale żona wie o wszystkim. I wie, że w głębi jestem kobietą. Wie też, że w przyszłości chce przejść tranzycję. Narazie jednak muszą dzieci dorosnąć, a mam trójkę, żeby dopiero rozpocząć proces. Hrt planuje wcześniej. Teraz może Ty coś o sobie?
Pozdrowienia dla ciebie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości