Re: Kupno ubrań

71
U mnie tylko internet. Głównie Allegro i OLX. Miałam już ograniczyć kupowanie, ale przed chwilą na jednym ze sklepów znalazłam tyle pięknych sukienek, że kupiłam ich osiem... i dwie spódnice :) Czuję ekscytację :)
Szykuję się na jesienno - zimowe wyjścia :)

77
Nie kupuję dla samego kupowania. Jestem ciekawa nowych fasonów, kolorów na sobie. Innych doświadczeń sensorycznych. Części obrań, które mi nie podchodzą się pozbywam. Chyba pierwszy raz kupiłam tyle naraz, ale sukienki były piękne :)

78
Muszę to napisać, ale po wspomnianym wcześniej kupnie ośmiu sukienek i dwóch spódnic (nigdy nie robiłam tak wielkich ubraniowych zakupów naraz), po przemierzeniu ich jestem niesamowicie podekscytowana i radosna :) Chyba nauczyłam się lepiej dobierać ubrania, tak aby były komfortowe, dobrze leżały i żebym mogła poczuć kobiecość w pełni. Coraz bardziej dojrzewa we mnie myśl, aby przy okazji pobytu w W-wie czy Krakowie odezwać się do którejś z Was i pójść do klubu przyjaznego osobom takim jak my :)

Pozwolę sobie wrzucić zdjęcia, na razie jeszcze nie na mnie. Były przymierzane na szybko.
Załączniki

79
Ta biała w kwiatki mi się podoba najbardziej. ostatnio tez coś kupiłam ale totalnie nie mam kiedy korzystać ze swoich zakupów. Mam kryzys czasowy dla samej siebie. Może listopad będzie trochę luźniejszy zobaczymy.
Lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać

80
ensui195 pisze: 28 paź 2025, 13:15 Ta biała w kwiatki mi się podoba najbardziej. ostatnio tez coś kupiłam ale totalnie nie mam kiedy korzystać ze swoich zakupów. Mam kryzys czasowy dla samej siebie. Może listopad będzie trochę luźniejszy zobaczymy.
Mnie również się podoba :) A najbardziej fenomenalne są dla mnie 3 (czarna w kwiatki) i 4 (w kratę) ze zdjęcia. Leżą idealnie.