Cześć, jestem Sophie! Mam 47 lat i ogromną pasję do odkrywania oraz wyrażania mojej kobiecej strony.
Uwielbiam przeistaczać się w kobietę, cieszyć się tym procesem i chciałabym dzielić tę radość z osobami, które to rozumieją.
Do tej pory moje doświadczenia związane z crossdressingiem były głównie osobiste, ale coraz bardziej otwieram się na dzielenie tym z innymi.
Dlatego postanowiłam dołączyć do tego forum – szukam przestrzeni, gdzie mogę być w pełni sobą, bez oceniania, tylko z wzajemnym wsparciem i inspiracją.
Jestem podekscytowana, że mogę być częścią tej społeczności.
Mam nadzieję, że znajdę tutaj przyjaciół, porady, a może nawet osoby, z którymi mogę wspólnie odkrywać ten wspaniały świat.
Jeśli macie jakieś wskazówki dla nowej osoby na forum lub chcecie po prostu pogadać, śmiało piszcie – z przyjemnością Was poznam!
Pozdrawiam cieplutko,
Sophie
Re: Sophie
2Witaj Ciebie Sophie
Wydaje mi się, że to dobre, wręcz bardzo dobre miejsce do wyrażania własnej kobiecej strony, na otwieranie się przed innymi, dzielenie się tym pięknem.
Tak! Ten świat bardzo ekscytuje!
Wydaje mi się, że to dobre, wręcz bardzo dobre miejsce do wyrażania własnej kobiecej strony, na otwieranie się przed innymi, dzielenie się tym pięknem.
Tak! Ten świat bardzo ekscytuje!
3Hej Sophie. Jestem wprawdzie nowa na forum, ale moje odczucia są takie jakbym należała cały czas. Jest to bardzo dobre miejsce na wyrażanie siebie, swojego drugiego ja. I bardzo pomocne zarazem. Pozdrawiam
4Cześć Sophie Ludzie tutaj są mili i pozytywnie nastawieni do kobiecości, więc pisz śmiało Choć na tę chwilę nie jest to najaktywniejsze forum świata
5Cześć, dziękuję za miłe słowa... akurat mam parę projektów w firmie i mało czasu wolnego, ale będę tu zaglądać zapewne wieczorami i być w miarę aktywna
po Nowym Roku będzie więcej wolnego jak poukładam wszystko
ale w związku z tym, że duże obciążenie i cały czas zajmuje mi praca, to dzisiaj o 2 w nocy po wyłączeniu laptopa wybrałam się na godzinkę do najbliższego klubu nocnego na drinka .
a że najbliższy klub mojego domu akurat jest przyjazny LGBTQ to pojechałam ubrana tak pół na pół...
ale w Łodzi ogólnie słabe imprezy są muszę Wam powiedzieć...
Pozdrawiam cieplutko,
Sophie
po Nowym Roku będzie więcej wolnego jak poukładam wszystko
ale w związku z tym, że duże obciążenie i cały czas zajmuje mi praca, to dzisiaj o 2 w nocy po wyłączeniu laptopa wybrałam się na godzinkę do najbliższego klubu nocnego na drinka .
a że najbliższy klub mojego domu akurat jest przyjazny LGBTQ to pojechałam ubrana tak pół na pół...
ale w Łodzi ogólnie słabe imprezy są muszę Wam powiedzieć...
Pozdrawiam cieplutko,
Sophie