ZASADY OGÓLNE

Dzień dobry :)

1
Witam wszystkie miłe i serdeczne goszczące tu osóbki :) Mam nadzieję, że jest Was tu całe mnóstwo :)) Uwielbiam odkrywać w sobie elementy kobiecości, lecz także przyjemność sprawia mi ogromną dostrzeganie jej pierwiastków u innych.. :P Fenomen dziewczęcości (mimo, że mam blisko 40 lat!) można odkrywać na wiele sposobów, nie tylko poprzez założenie małej czarnej, czy nałożenie tuszu do rzęs... To bardzo szerokie spectrum dażęnia do doskonałości! Uwielbiam tę wersję siebie i kocham ją w wielu aspektach. Będzie miło mi tu gościć :) uściski dla Was : ***

Re: Dzień dobry :)

5
Lexi pisze: 14 paź 2024, 13:13 Wow, ale ciepłe przywitanie! Ile pozytywnej energii! Witamy serdecznie ;)

Musi być ciepło i serdecznie! W końcu mamy jesień! Sam gruby kocyk, gorąca herbatka i wełniany sweter nie wystarczą- to ciepło musi iść prosto z serca! : ***

6
Dzień dobry. Ciekawie powiedziałaś fenomen dziewczęcości chyba trzeba najpierw odkrywać w sobie a później jest mała czarna i reszta....Kobiece serce jest gorące...a pod kocykiem też jest fajnie...
Ostatnio zmieniony 14 paź 2024, 13:38 przez Justyna60, łącznie zmieniany 1 raz.

8
Justyna60 pisze: 14 paź 2024, 13:36 Dzień dobry. Ciekawie powiedziałaś fenomen dziewczęcości chyba trzeba najpierw odkrywać w sobie a później jest mała czarna i reszta....
Otóż to! Fenomen dziewczęcości to nie mała czarna i tusz do rzęs. To wnętrze, to co masz w sercu (skoro już o sercu mowa) ;)