Aczkolwiek bardziej podoba mi się zdrobnienie Ala, ale nie chcę się narażać koleżankom o imieniu Alicja.
Mam 40 lat, ale nie ryczę (obiecuję).
Zaczęlam dawać się we znaki mojemu gospodarzowi odkąd mial chyba 8 czy 9 lat.
Postrzegam siebie jako ofiarę twórczości pana Raya Blancharda i jego ciekawych teorii. Do niedawna myślalam, że jestem tylko fetyszem mojego gospodarza, ale poprzez splot pewnych wydarzeń to się zmienilo. Nie wiem gdzie mnie to odkrycie zawiezie, ale czas pokaże.
Czy czegoś tu szukam? Pewnie tak. Wiedzy, zrozumienia, być może przyjaźni? Na początek to tyle. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania (jeśli by się takowe pojawily).
Re: Hola! Jestem Ola ;)
2"Ola" w innych językach może być również zdrobnieniem od Olga tak więc masz wybór 
3To już wolę OlęAniaBlank pisze: 13 paź 2024, 13:06 "Ola" w innych językach może być również zdrobnieniem od Olga tak więc masz wybór![]()
4Witaj Olu, pytaj a znajdziesz zapewne odpowiedzi i rady. Jak mocno tkwisz w swoim gospodarzu? ( Fajnie to opisałaś)
5Nie wiem czy dobrze rozumiem pytanie. Ale jeśli tak, to mocno. Poważnie rozważam eksmisję.
6Chcesz przejść na 24/7 jako kobieta? Z Twoim wyglądem nie było by problemów.
7Dziękuję za piękny komplementJustyna60 pisze: 13 paź 2024, 15:45 Chcesz przejść na 24/7 jako kobieta? Z Twoim wyglądem nie było by problemów.