Paczkomat

1
Mialem ostatnio do odebrania paczkę. Specjalnie zamówiłem do Paczkomatu na parkingu centrum handlowego. Można podjechać w nocy, jest pusto, bezpiecznie i jest dużo miejsca do spacerowania. Pewnie ktoś tam na mnie patrzył na kamerach, ale jak nie jestem tego świadomy, to tak bardzo nie przeszkadza.
Paczka była ważna, więc trzeba było ubrać się adekwatnie do okazji: Noc była tak spokojna i dość ciepła, że spędziłem tam godzinę chodząc w to i z powrotem. Nawet samochód ochrony robiącej objazd terenu nie zrobił na mnie wrażenia.

Czułem się tak swobodnie, że wracając do domu zatrzymałem się jeszcze w nocnym po piwo. Sprzedawczynie tam pracujące widziały chyba w życiu już wszystko.

Re: Paczkomat

4
Justyno60, nie publikuję w internecie swoich zdjęć - ani jak jestem ubrany ładnie, ani brzydko. Wiem jak działają wyszukiwarki twarzy na zdjęciach i nie sądzę, żeby mój makijaż czy peruka stanowiły dla nich problem. Z resztą zanim zacząłem się przebierać też nie publikowałem.

Re: Paczkomat

6
MonikaCD pisze: 12 paź 2024, 22:54 Mialem ostatnio do odebrania paczkę. Specjalnie zamówiłem do Paczkomatu na parkingu centrum handlowego. Można podjechać w nocy, jest pusto, bezpiecznie i jest dużo miejsca do spacerowania. Pewnie ktoś tam na mnie patrzył na kamerach, ale jak nie jestem tego świadomy, to tak bardzo nie przeszkadza.
Paczka była ważna, więc trzeba było ubrać się adekwatnie do okazji:
20241012_224214.jpg
20241012_224233.jpg

Noc była tak spokojna i dość ciepła, że spędziłem tam godzinę chodząc w to i z powrotem. Nawet samochód ochrony robiącej objazd terenu nie zrobił na mnie wrażenia.

Czułem się tak swobodnie, że wracając do domu zatrzymałem się jeszcze w nocnym po piwo. Sprzedawczynie tam pracujące widziały chyba w życiu już wszystko.
Super, że wyszłaś z czterech ścian, mogłaś się przekonać jak to jest na świeżym powietrzu a na pewno zastrzyk adrenaliny też dał ci kopa :D kto wie, może następnym razem wyjdziesz w dzień? :P