ZASADY OGÓLNE

Slim Magda

1
Witam. Nazywam się Magda. Pochodzę z Piotrkowa Trybunalskiego. Mam 1,69 cm wzrostu, ważę 49 kg. Mam 28 lat i jestem singielką. Pracuję w dużej firmie w Piotrkowie jako operator maszyny kopertującej. Na codzień ubieram się jak mężczyzna. Staje się sobą dopiero po przyjściu do domu. Jako, że mieszkam sama mogę to robić codziennie. Nie spotykam się z kobietami, ale bardzo bym chciała zacząć spotykać się z mężczyznami. Na razie wstydze się kontaktu z nimi i nie wiem jak się zmusić. Preferuje seksowne stroje, wtedy czuje się wyjątkowo. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Re: Slim Magda

5
monika56 pisze: 11 paź 2024, 19:55 Magdo - niepokoją mnie Twoje proporcje wzrostu-wieku do wagi - czy nie przesadzasz ? a mieszkanie samej w takim wieku to tylko pozazdrościć - jak Ci się udało ?
Od zawsze byłam szczupła. Raczej to uwarunkowania genetyczne. Wszyscy w rodzinie byli "patyczakami". Mieszkam sama, bo po śmierci babci rodzice odziedziczyli po niej mieszkanie.

Re: Slim Magda

6
Slim Magda pisze: 10 paź 2024, 11:56 Witam. Nazywam się Magda. Pochodzę z Piotrkowa Trybunalskiego. Mam 1,69 cm wzrostu, ważę 49 kg. Mam 28 lat i jestem singielką. Pracuję w dużej firmie w Piotrkowie jako operator maszyny kopertującej. Na codzień ubieram się jak mężczyzna. Staje się sobą dopiero po przyjściu do domu. Jako, że mieszkam sama mogę to robić codziennie. Nie spotykam się z kobietami, ale bardzo bym chciała zacząć spotykać się z mężczyznami. Na razie wstydze się kontaktu z nimi i nie wiem jak się zmusić. Preferuje seksowne stroje, wtedy czuje się wyjątkowo. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
hej, wystaw gdzieś swoje fotki może? Grindr albo nawet reddit? Faceci się sami zgłaszają. Oswoisz się w ten sposób w kontakcie z nimi.