Re: | WROCŁAW |

11
Jeśli w jednym wątku o tytule WROCŁAW będzie Wrocław, Toruń i pewnie zaraz kolejne inne miasta to będzie taki bajzel, że się nigdy nie spotkacie bo nie będzie wiadomo gdzie co jest. Na tym forum jest tak symboliczna ilość postów (ogółem), że spokojnie można zakładać wątek z tytułem Toruń czy jakimkolwiek innym. Wówczas wyszukanie będzie znacznie łatwiejsze.

I żeby nie było, nie przeszkadza mi to że ktoś coś tu pisze - chodzi o to że powstaje bałaganik a w bałaganie szuka się ... trudniej :)
KULTURALNIE ZAPRASZAM :)
administracja bez wyjaśnienia zakazała tu linków dzięki którym możecie mnie poznać.

13
Zdecydowanie zgłoś ren postulat administracji by zlikwidowali wszystkie działy i wątki tematyczne i zrobili jeden nazywając go śmietnik. Jeśli ktoś będzie bardzo chciał to i się w śmietniku odnajdzie, zgodnie z Twoją teorię/doświadczeniem ?
administracja bez wyjaśnienia zakazała tu linków dzięki którym możecie mnie poznać.

15
wspaniale. Tylko czemu chcesz wrzucać wszystkich do jednego śmietnika by sobie tam szukali razem z Tobą ?
Konstrukcja forum jest chyba dość czytelna - są działy, wątki tematyczne i taka organizacja ułatwia wszystkim przeglądanie treści, wyszukiwanie i uczestnictwo w rozmowach.
W tytule wątku jest umieszczona nazwa miejscowości a nie słowo "spotkanie? Domyślasz się z jakiego powodu ? Ten powód też masz w śmietnikach - jeśli szukasz butelek to grzebiesz w innym niż w przypadku poszukiwania tektury.

16
Te uwagi proszę też skierować do innych uczestników Forum bo prawie we wszystkich wątkach jest jak to nazwałeś śmietnik. Innym jakoś to nie przeszkadza. Jestem już emerytka i nie znam się na współczesnej technice i mam znikomą umiejętność poruszania się po internecie. Mój czas to liczydła, kalkulatory, kineskopowy telewizor.

17
Czy Twoje propozycje wspólnych zakupów, pomocy w robienie zdjęć są bezpłatne? z czystej chęci pomocy innym? a jeżeli płatne to jakie są propozycje cenowe. Ja do Wrocławia nie mam daleko, nie jestem taka biedna emerytka to może bym skorzystała...

18
- nie wiem jak jest w innych wątkach, ale wiem jak jest tutaj.
- gdyby propozycje o których wspominasz miałybyć płatne przyklejona byłaby cena

19
Ja myślę że niepotrzebnie został temat rozdmuchany, generalnie temat tyczy się Wrocławia i to że przez chwilę został zahaczony wątek Torunia raczej nie spowoduje bałaganu, tym bardziej że tak jak szybko powstał tak szybko się skończył. Proponuje wrzucić na luz.
Lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać

20
jan_noga pisze: 06 lis 2024, 9:54 Zdecydowanie zgłoś ren postulat administracji by zlikwidowali wszystkie działy i wątki tematyczne i zrobili jeden nazywając go śmietnik. Jeśli ktoś będzie bardzo chciał to i się w śmietniku odnajdzie, zgodnie z Twoją teorię/doświadczeniem ?
Ale dział "śmietnik" już istnieje więc po co dublować? Nie rozumiem 🤷