Re: Jak często wychodzisz na ulicę jako Ona...

11
Z tą socjalizacją to jest jeszcze inna strona medalu. O mojej kobiecej stronie nikomu się nie pochwaliłam, nie spotkałam się też z inną trans, więc na tą przysłowiową kawę nie bardzo mam się z kim umówić. Myślę, że nie tylko ja tak mam. Na razie wystarcza mi wychodzenie dla wychodzenia, ale może kiedyś przyjdzie czas na wspięcie się na wyższy level 😉

14
MoniaLiza pisze: 18 wrz 2024, 1:02 Z tą socjalizacją to jest jeszcze inna strona medalu. O mojej kobiecej stronie nikomu się nie pochwaliłam, nie spotkałam się też z inną trans, więc na tą przysłowiową kawę nie bardzo mam się z kim umówić. Myślę, że nie tylko ja tak mam. Na razie wystarcza mi wychodzenie dla wychodzenia, ale może kiedyś przyjdzie czas na wspięcie się na wyższy level 😉
A dlaczego nie spotkasz się z osobami z środowiska?

16
AniaBlank pisze: 18 wrz 2024, 12:48
MoniaLiza pisze: 18 wrz 2024, 1:02 Z tą socjalizacją to jest jeszcze inna strona medalu. O mojej kobiecej stronie nikomu się nie pochwaliłam, nie spotkałam się też z inną trans, więc na tą przysłowiową kawę nie bardzo mam się z kim umówić. Myślę, że nie tylko ja tak mam. Na razie wystarcza mi wychodzenie dla wychodzenia, ale może kiedyś przyjdzie czas na wspięcie się na wyższy level 😉
Bo nikogo nie znam. Jestem z natury wstydliwa i trochę zamknięta w sobie. Nie wpadłam na żadną transkę podczas swoich wypraw, a umówić się jest mi trudno bo nie żyję jako kobieta 24/h i moje wyjścia są spontaniczne i zależne od danej sytuacji.

17
MoniaLiza pisze: 27 wrz 2024, 23:23
AniaBlank pisze: 18 wrz 2024, 12:48
Bo nikogo nie znam. Jestem z natury wstydliwa i trochę zamknięta w sobie. Nie wpadłam na żadną transkę podczas swoich wypraw, a umówić się jest mi trudno bo nie żyję jako kobieta 24/h i moje wyjścia są spontaniczne i zależne od danej sytuacji.
Możesz sobie nawet nie zdawać sprawy ile dziewczyn mijasz na ulicy 🙂
W dzisiejszych czasach poznać nowe osoby jest zdecydowanie prościej. Internet jest wszędzie i jeśli tylko chcemy to możemy, wszystko w naszych rękach 🙂