| WROCŁAW |

1
Cześć,
Jeśli miejsce publiczne jakim jest np galeria handlowa nie jest Ci bardzo straszne/stresujące to ja z chęcią się poznam, może wspólne zakupy, przymierzenie jakiś ciuszków czy butów, kawa czy luźne pogaduchy. Niestety nie mogę zaoferować swojego "wsparcia" w kobiecej stylizacji, aczkolwiek Ty jak najbardziej możesz. Niestety nie ie jestem w stanie ocenić czy towarzystwo faceta w jakikolwiek sposób wpłynie na Twój komfort / bezpieczeństwo / brak zaczepek / idiotycznych komentarzy niż taki sam spacer tylko dwóch en femme - jeśli ktoś ma takie doświadczenia to z chęcią się dowiem. Tak czy siak pobuszować po sklepach można, wypić kawę i pogadać. Szpilek w moim rozmiarze (43/44) w regularnych sklepach niestety nie mają, ale jeśli cudem trafimy to z chęcią przymierzam. Może jakieś wyprzedaże zaczną się pojawiać więc zwiększenie kolekcji rajstop zdecydowanie wchodzi w rachubę. Można też oczywiście pogadać o zdjęciach, lub ewentualnie jakieś telefonowe porobić jeśli lubisz / chcesz.
Może być Magnolia, Factory Outlet, Korona, Grunwald, Wroclavia czy jakiekolwiek inne spokojniejsze miejsce jeśli te są zbyt tłoczne. Niezmotoryzowane jakby co podrzucę w okolice domu, jeśli taka wyprawa miałabyć stesująca czy cóś. To nie problem, bo i tak jeźdzę po tym mieście non stop :)
KULTURALNIE ZAPRASZAM :)
administracja bez wyjaśnienia zakazała tu linków dzięki którym możecie mnie poznać.

Re: | WROCŁAW |

8
To jak już jesteśmy w temacie Wrocławskim i rozmawiamy o Toruniu to ja też chętnie dołączę jeśli można ;) tylko jeśli to by wam nie przeszkadzało to nie po kobiecemu bo dotychczas mam na swoim koncie jeden krótki spacer :lol:
Lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać