Re: Pamiętnik Alex
22Jakbyś mogła zwiększyć ilość url w poście to by było super. Mogłabym wtedy podlinkować wszystkie części w pierwszym poście.
23Ech, "Pamiętniki Alex"... to był magiczny czas na Crossdressingu. I pomyśleć, że od ich publikacji mija właśnie 20 lat! Łza się w oku kręci...
24Cytując klasyka z Poranku kojota " w moim życiu przeczytałem dwie książki..." Nie no tak naprawdę przeczytałam więcej ale nigdy całe, zawsze kończyłam gdzieś w połowie nudziły mnie szybko i jakoś nie miałam w swoich zainteresowaniach czytanie tekstów dłuższych niż około 1000 słów. Za to krótkie treści połykam jak pelikan
Ostatnia pozycja mająca ponad 1000 słów. była książka, którą przeczytałam w całości to "Spalony" biografia Andrzeja Iwana jak ktoś nie lubi piłki nożnej nie polecam. Za to osoby urodzone w czasach prlu interesujące się polskim sportem szczerze zachęcam.
Drugą pozycją jest ów pamiętnik zaczęłam wczoraj skończyłam przed chwilą. Rewelacyjna lektura chociaż końcówka mnie trochę zawiodła ale rozumiem to pamiętnik a nie książka z happy endem.
Wsiąkłam doszczętnie. Dziękuje że tu trafiłam. I dziękuje za pamiętnik.
Ostatnia pozycja mająca ponad 1000 słów. była książka, którą przeczytałam w całości to "Spalony" biografia Andrzeja Iwana jak ktoś nie lubi piłki nożnej nie polecam. Za to osoby urodzone w czasach prlu interesujące się polskim sportem szczerze zachęcam.
Drugą pozycją jest ów pamiętnik zaczęłam wczoraj skończyłam przed chwilą. Rewelacyjna lektura chociaż końcówka mnie trochę zawiodła ale rozumiem to pamiętnik a nie książka z happy endem.
Wsiąkłam doszczętnie. Dziękuje że tu trafiłam. I dziękuje za pamiętnik.
Lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać