Nasza mapa

1
Cześć. Czy dałoby się utworzyć jakiś dział, coś podobnego jak było na dawnym crossdressing, gdzie byłyby województwa i każdy mógł się wpisać jednym wpisem skąd jest?
Wiem, że każdy ma w opisie jeśli oczywiście dodał, miejscowość, skąd pochodzi, ale może takie coś byłoby komuś kiedyś pomocne aby np zorganizować jakąś imprezę/spotkanie, sesję zdjęciową itp gdyby była jakaś grupa zbiorcza osób z jednego regionu/okolicy.
Taka moja luźna propozycja...
Pozdrawiam serdecznie.

Re: Nasza mapa

4
W profilu jest pytanie o miasto czyli teoretycznie mamy ten rekord. W poprzednim forum było można szukać użytkowników po województwie. Może to jakoś połączyć i wykorzystać w nowym forum?
Zamiast pytać o miasto zmienić na województwo i dodać opcję wyszukiwania

Re: Nasza mapa

5
AniaBlank pisze: 03 lis 2024, 19:34 W profilu jest pytanie o miasto czyli teoretycznie mamy ten rekord. W poprzednim forum było można szukać użytkowników po województwie. Może to jakoś połączyć i wykorzystać w nowym forum?
Zamiast pytać o miasto zmienić na województwo i dodać opcję wyszukiwania
Też jest to jakieś rozwiązanie, ale wydaje mi się że jakaś sekcja regionalna tak czy inaczej by się przydała.
Np: kupujemy nowe kiecki i chcemy znaleźć kogoś z kim możnaby się spotkać i porobić nawzajem fotki. Trudno pytać na forum ogólnopolskim jak można zapytać konkretnie w swoim województwie, zamiast pisać PW do wszystkich osób z zapytaniem czy ktoś miałby czas i ochotę na taki rodzaj współpracy.
Sądzę że taka oddzielna sekcja regionalna nie będzie wiała pustką, jak powstanie.