Po pierwsze, te fotografie, które są gdzieś tutaj dostępne to nie są zdjęcia biurowe, tylko całkiem wprost przeciwnie - z wakacji. Po drugie, nie oczekuję od Ciebie potwierdzenia, że fotografuję od 40 lat, bo nijak tego potwierdzić nie możesz, zaś ja to wiem z całą pewnością, więc potwierdzeń od nikogo nie potrzebuję. Po trzecie, nie uważam, bym musiała się "artystycznie wykazywać". Po czwarte, nie uważam, byś musiał widzieć/mieć dostęp do moich galerii, gdziekolwiek są, jeżeli w ogóle są.jan_noga pisze: 01 lis 2024, 17:56jeśli te fotografie które są gdzieś tutaj dostępne, to jest to o czym piszesz to faktycznie można potwierdzić, że fotografujesz tak od 40 lat. czy aby na pewno każdy rok fotograficznie był lepszy od poprzedniego? Czy stoisz w miejscu 40 rok? Zdjęcia biurowe całej postaci które tu zobaczyłem coś poświadczają Twoim zdaniem ? Czy jest jakaś obszerniejsza galeria w której artystycznie się wykazujesz, a ja jej nie widzę/nie mam dostępu ?
Zaznaczyłam tylko, że wiem, jak można zrobić dziś zdjęcia, gdyż temat ten jest mi dobrze znany. Tylko tyle. Nie uczestniczę w wyścigach na najlepsze zdjęcia, nie interesuje mnie jakaś rywalizacja czy coś w tym stylu. Nie uważam też, byś był instancją zdolną oceniać moje ewentualne postępy w fotograii na przestrzeni 40 lat, ani taką, przed którą miałabym się z czegokolwiek tłumaczyć, czy coś udowadniać. Powiedziałam tylko, że nie jesteś jedynym tu, któremu temat fotografii nie jest obcy. Nie wiem, dlaczego traktujesz to jako wyzwanie na pojedynek. Więc jeżeli chcesz się pojedynkować, to znajdź se innego frajera