Re: Buty na obcasie

32
Aśka pisze: 03 gru 2025, 0:34 No widzisz, Ty też to dostrzegłaś.
Nie, nie. Nie zrozumiałaś. Mi się też zawsze wydawało, że jakiekolwiek buty nie założę, to jakoś nie tak to wygląda, a inne laski mają fajniejsze nogi niż ja :lol:
Make make-up not war

33
Żona na święta zamówiła mi sandałki na klocku 6 cm z temu. Niby gówno za 65 zł a dają radę. Śmiesznie bo normalnie jak kupuje męskie to tak 44.5 i 45. To moje pierwsze damskie butki. Chodzę trochę w nich koślawo ale z każdym dniem coraz lepiej. Ale mega uczucie. Z tym 6 cm obcasem mam akurat 200 cm. Ciągle z tyłu głowy mam szpilki. Ciekawe czy są takie co wytrzymają 95 kg :)

34
Ingaa pisze: 11 sty 2026, 22:27 Żona na święta zamówiła mi sandałki na klocku 6 cm z temu. Niby gówno za 65 zł a dają radę. Śmiesznie bo normalnie jak kupuje męskie to tak 44.5 i 45. To moje pierwsze damskie butki. Chodzę trochę w nich koślawo ale z każdym dniem coraz lepiej. Ale mega uczucie. Z tym 6 cm obcasem mam akurat 200 cm. Ciągle z tyłu głowy mam szpilki. Ciekawe czy są takie co wytrzymają 95 kg :)
Oczywicie, ja w najlepszym moim okresie wazylam 110 kg. Teraz waze 98 i wytrzymuja :-)