Ale ja jestem cały czas spokojna. Tylko staram się uzyskać odpowiedź na proste pytanie, czy starasz się doszukiwać zależności między swoją tożsamością a orientacją seksualną. To wszystko, co piszesz - rozumiem, to Twoje przemyślenia i emocje - nie jest odpowiedzią na to pytanie.CindyDanielleElizabeth pisze: 14 sty 2026, 19:33 Spokojnie całe życie byłam chaotyczna. Tak staram się łączyć swoje doświadczenie i życie z orientacją seksualną. Staram się zrozumieć siebie. Czy miałaś kiedyś tak że karciłaś się w myślach że podoba ci się osoba tej samej płci ale mówiłaś nie, to nie moje myśli. Ja tak miałam jako nastolatka. Podobały mi się dziewczyny ale potrafiłam też mieć takie myśli o chłopcach. Może tylko ja tak miałam. Oglądałam wiele szkoleń na temat psychologii, seksuologii, transeksualizmu, psychoterapii. Ciekawił mnie ten temat bo już wiele lat temu odkryłam w sobie chęć dążenia do sensualizmu, też częściowo zdrowego feminizmu. Gdzie nawet tak drobna rzecz jak masaż dłoni olejkiem, zapalenie świeczki zapachowej lub dotyk kobiecego materiału o skórę może przypomnieć że jesteśmy sobą. Jesteśmy kobietami. Możemy żyć w zgodzie ze sobą. Przepraszam jeśli poczułaś się w jakikolwiek sposób źle czytając co piszę. Nie chciałam tego. Staram się sama siebie zrozumieć. Szukam tej głębi. Kochana robisz wszystko co trzeba. To we mnie tkwi chaos.
Re: Hetero bi czy gay?
51Make make-up not war