Re: Wspolny wyjazd

31
edyta pisze: 06 sty 2026, 0:24 Właśnie, otóż to. Mi się wydaje, że kiedyś, kiedyś było nas sporo - dojrzałych transek, które jednak wyżej wyceniły siebie niż związki, które wtedy miały ;)
Cenienie siebie nad związek jest jak najbardziej fair.

Tylko po co w takim razie trwać w takim związku - czy może raczej iluzji związku? ;)

32
Ten wątek chyba już za bardzo odpłynął od pierwotnego tematu, a mnie chodziło o to tylko, że może najpierw się spotkać lokalnie zanim się będzie planowało wyjazdy...
"Ludzie będą się gapić, więc spraw, żeby było warto."

33
Ania K pisze: 06 sty 2026, 0:48 Cenienie siebie nad związek jest jak najbardziej fair.

Tylko po co w takim razie trwać w takim związku - czy może raczej iluzji związku? ;)
No i pewnie właśnie dlatego wiele z nas przestało w takich związkach trwać.
Make make-up not war

34
MonikaCD pisze: 06 sty 2026, 1:05 Ten wątek chyba już za bardzo odpłynął od pierwotnego tematu, a mnie chodziło o to tylko, że może najpierw się spotkać lokalnie zanim się będzie planowało wyjazdy...
Jak najbardziej można się spotykać lokalnie, tylko wtedy inicjatywa takich spotkań musi być lokalna. Nikt nie będzie ich organizował odgórnie i centralnie.
Make make-up not war

35
Super pomysł, faktycznie brakuje osoby która wszystko ogarnie i weźmie na siebie i 4 strony bez konkretu, kiedyś było łatwiej bo ludzie mieli więcej czasu dla siebie, teraz tylko praca rodzina, a ja gdzieś tam na godzinkę raz w miesiącu znajdę czas, sama po sobie widzę, że jest wieczną gonitwą za marchewką, gdzie wygospodarować dwa dni na wypad do Warszawy ze Szczecina.