Role Play z AI jako sposób na rozwijanie i przeżywanie swoich fantazji.

1
Hej, jestem ciekawa czy któraś z Was tego próbowała, a jeśli tak, to jakie macie odczucia i wnioski.
Ja ostatnimi czasy się trochę tym bawiłam i muszę przyznać, że przyniosło mi to sporo frajdy i pomogło też lepiej zrozumieć samą siebie. :) Uważam, że to ciekawy i co najważniejsze bezpieczny sposób na eksplorowanie tej części naszej osobowości. Bezpieczny pod tym względem, że to my decydujemy, w jaką stronę to pójdzie i możemy to w każdej chwili przerwać. Z drugiej strony, potrafi być to naprawdę wciągające, więc trzeba uważać.
Kierowałam się zasadą, że nie mam zamiaru za to nic płacić. Próbowałam, więc różnych darmowych narzędzi i mogę Wam coś podpowiedzieć. :)

Re: Role Play z AI jako sposób na rozwijanie i przeżywanie swoich fantazji.

3
Ja mam doświadczenie z modelami działającymi na komputerze - najlepsza prywatność.
Jest dużo darmowego oprogramowania do uruchamiania dowolnego modelu - można sobie poeksperymentować który jest najfajniejszy. Są modele ze zdjętymi ograniczeniami więc pozwalają na więcej (chociaż nie na wszystko) ważne jest żeby napisać dobry prompt systemowy który jakby ustawia ten roleplay - można do tego wykorzystać model publiczny i sobie dostosować do swoich potrzeb