Re: Witam jestem tu nowa nie wiem jak się poruszać po tej stronie proszę o poradę

25
To jesteś jeszcze młoda.

Dobrze, wyjaśniam: forum polega na rozmowach prowadzonych w różnych wątkach tematycznych przez osoby zarejestrowane na forum. Rozmowy dotyczą poszczególnych tematów, zazwyczaj sygnalizowanych w tytule wątku. Wymiana wypowiedzi jest ogólna, choć można też wypowiedzieć się konkretnie w odniesieniu do czyjejś poprzedniej wypowiedzi. Przejrzyj sobie wątki i zabieraj głos wszędzie tam, gdzie w danym temacie chcesz coś powiedzieć. To cała filozofia. Przeciez już to robiłaś, bo Twoje wypowiedzi pojawiły się w kilku wątkach. Z pewnością inni uczestnicy będą Ci odpowiadać na to, co piszesz. Jeśli jeszcze tego nie zrobili, to z czasem pewnie takie odpowiedzi się pojawią. Natomiast jeśli liczysz na to, że z chwilą Twojego pojawienia się tutaj ustanie wszelkie życie na forum, bo oto przyszła Hania Mazurek, więc wszyscy porzucą wszystkie tematy i rzucą sie rozmawiać z Tobą, no to na pewne to się nie stanie. Z całym szacunkiem dla Ciebie, ale zainteresowanie Tobą, a w zasadzie Twoimi wypowiedziami, następuje poprzez Twoje wypowiadanie się, a nie poprzez samo zarejestrowanie się na forum. Im więcej się wypowiadasz, tym bardziej zaczniesz być widoczna na forum i tym więcej osób będzie wchodziło z Tobą w interakcje.

Jeżeli bardzo chcesz rozmawiać z kimś prywatnie, to do każdego użytkownika możesz wysłać wiadomość prywatną i w jakiś sposób próbować zachęcić go do rozmowy prywatnej z Tobą. Choć zapewnie nie od każdego dostaniesz odpowiedź, nie każdy będzie chciał z Tobą gadać.
Make make-up not war

Re: Witam jestem tu nowa nie wiem jak się poruszać po tej stronie proszę o poradę

27
Ja nie chcę żeby ktoś rzucał wszystko i ze mną rozmawiał bo to nie o to chodzi tylko widocznie jest coś we mnie ,że nawet jak ktoś chwilę porozmawia to się mną nudzi idzie dalej już to przerabiałam wiele razy .Wydawało mi się ,że wśród osób z tym samym problemem znajdę wspólny język ale już widzę ,że nie .przede wszystkim niepotrzebnie jak zwykle podaje swój wzrost to odstrasza niesamowicie .dlatego nadal chce opuścić tę stronę

28
Twój wzrost nikogo nie odstrasza. To nie jest portal randkowy, więc myślę, że tutejsze dziewczyny nie zwracają na to uwagi. Myślę, że bez względu czy masz 200 czy 150 cm tak samo możesz liczyć na rozmowę, wsparcie i radę. Wiedz, że wiele z nas (np. ja) dużo tu czyta, ale nie koniecznie rwie się do komentowania i rozmowy. Choc parę razy głos zabrałam 😁

29
Haniamazurek pisze: 16 gru 2025, 6:06 Ja nie chcę żeby ktoś rzucał wszystko i ze mną rozmawiał bo to nie o to chodzi tylko widocznie jest coś we mnie ,że nawet jak ktoś chwilę porozmawia to się mną nudzi idzie dalej już to przerabiałam wiele razy .Wydawało mi się ,że wśród osób z tym samym problemem znajdę wspólny język ale już widzę ,że nie .przede wszystkim niepotrzebnie jak zwykle podaje swój wzrost to odstrasza niesamowicie .dlatego nadal chce opuścić tę stronę
Dałam znać Administracji, żeby usunęła Twoje konto.
Make make-up not war