Z Bydgoszczy

1
Pozdrawiam serdecznie z Bydgoszczy. Jestem Iwona, ubieram się od najmłodszych lat i od zawsze była we mnie Iwona. Mam pewne doświadczenie w ubieraniu się wychodzeniu jako ona. W styczniu jestem umówiona na wizytę do psycholożki aby porozmawiać o moim przejściu na kobiecą stronę. Boję się że to już trochę za późno bo zaliczam się do starszych pań. Mieszkam sama i chciałabym rozpocząć życie na cały etat. Dlatego tu się zarejestrowałam aby porozmawiać, zasięgnąć porad co do ubioru itp.

Re: Z Bydgoszczy

2
Cześć ja też jestem tu nowa mam 50 lat i właściwie na dobrą sprawę przebieram się od roku jestem kobietą w ciele faceta operacji nie będę robiła wystarczy ,że założę spódnice i już jestem kobietą nie korzystałam z usług psycholog itd bio nie mam wątpliwośc nie walczę z tym jestem szczęśliwa jako kobieta a co do ubioru jako facet miałam z tym problem a damskie ubrania sama dobieram idzie mi to lekką ręką uwielbiam się stroić.jeszcze nie wychodziłam publicznie ale jest to już blisko Pozdrawiam

6
Mi znajoma, która wie o mnie też mówi że mam kobiece nogi i jak się umaluję to nie widać męskiej twarzy. Ja jednak to co było od początku jak pamiętam chcę zrealizować z godnie z powiedzeniem "lepiej późno niż wcale", jeżeli nie będzie przeciwskazań medycznych. ( o operacji na razie nie myślę)

9
Cześć, Beata z okolic Bydzi....
Gdybym była młodsza i obowiązywało by aktualne prawo odnośnie korekty płci.... zrobiła bym to. A tak będę do końca jako cross.
Trzymam kciuki za twoją tranzycję.
Pozdrawiam
Beata Małaszyńska