Re: Piątek wieczorem
2Właśnie przed chwilą byłam w Leclercu. Tysiące ludzi wychodzą i spacerują po mieście to tu, to tam, robią zakupy, krzątają się już za choinkami...
Make make-up not war
3Mam wreszcie wolne dwa dni. Dosłownie za 30 minut wychodzę, Jak zwykle jest dylemat: jaka sukienka/spódnica? Jakie rajstopy? Tylko co do butów i kurtki jestem zgodna 
5Ty to chyba funkcjonujesz na co dzień jako kobieta?edyta pisze: 12 gru 2025, 20:31Właśnie przed chwilą byłam w Leclercu. Tysiące ludzi wychodzą i spacerują po mieście to tu, to tam, robią zakupy, krzątają się już za choinkami...
6Od wielu lat.Lycralover pisze: 12 gru 2025, 21:59Ty to chyba funkcjonujesz na co dzień jako kobieta?edyta pisze: 12 gru 2025, 20:31
Właśnie przed chwilą byłam w Leclercu. Tysiące ludzi wychodzą i spacerują po mieście to tu, to tam, robią zakupy, krzątają się już za choinkami...
Make make-up not war
7Dla mnie wyjście w przebraniu jest dla tego ekscytujące, że jest niezwyczajne, wiąże się z ryzykiem i podnieceniem. To są szczególne emocje, które lubię przeżywać. Inaczej po co się przebierać?
8Ja się nie przebieram, ja się ubieram. Po co się przebierać, jak można się po prostu ubrać?Lycralover pisze: 13 gru 2025, 12:49Dla mnie wyjście w przebraniu jest dla tego ekscytujące, że jest niezwyczajne, wiąże się z ryzykiem i podnieceniem. To są szczególne emocje, które lubię przeżywać. Inaczej po co się przebierać?
Make make-up not war
9Od dzisiaj to moje ulubione hasło! Dzięki EdytoJa się nie przebieram, ja się ubieram. Po co się przebierać, jak można się po prostu ubrać?
10Ależ bardzo proszę. Ja zawsze do usług!Elena pisze: 13 gru 2025, 14:57Od dzisiaj to moje ulubione hasło! Dzięki EdytoJa się nie przebieram, ja się ubieram. Po co się przebierać, jak można się po prostu ubrać?![]()
Make make-up not war