Uwielbiam być ubrany jak kobieta. Kocham rajstopy. Czuję to niemal od zawsze.
Tęsknię za rozmową z kimś kto to rozumie i akceptuje.
Cieszę się że tu jestem i pozdrawiam wszystkich.
Re: Cześć, wreszcie tu jestem ...po kilku latach zastanawiania się :)
3Cześć.
Chyba Cię rozumiemy, wiec możesz z nami śmiało pogadać.
Chyba Cię rozumiemy, wiec możesz z nami śmiało pogadać.
4Dzięki za miłe powitanie. Super uczucie 
5Witaj Maya,
- rzeczywiście, to mi)e uczucie jak można sie na glos, lub pisząc posta wyrażać siebie niemęskimi końcówkami. Ale cudownie jest pierwszy raz uslyszeć, poczuć, jak ktoś z zewnątrz powie do ciebie proszę pani. Ja mialam dopiero jeden taki incydent właśnie podczas rozmowy, ktora skierowała mnie na tą platformę., za co jestem jej wdzięczną. Wzruszenie jakie mnie ogarnęło na zawsze pozostanie w mojej pamięci. Tak chyba jest z większością tzw. pierwszych razów w różnych kontekstach.
- rzeczywiście, to mi)e uczucie jak można sie na glos, lub pisząc posta wyrażać siebie niemęskimi końcówkami. Ale cudownie jest pierwszy raz uslyszeć, poczuć, jak ktoś z zewnątrz powie do ciebie proszę pani. Ja mialam dopiero jeden taki incydent właśnie podczas rozmowy, ktora skierowała mnie na tą platformę., za co jestem jej wdzięczną. Wzruszenie jakie mnie ogarnęło na zawsze pozostanie w mojej pamięci. Tak chyba jest z większością tzw. pierwszych razów w różnych kontekstach.
6Dla mnie miłym uczuciem i ulgą było znalezienie tego forum i zrozumienie że nie jestem sama z moją przypadłością, nie często tu piszę, ale cieszę sie że każdego ranka przy kawie mogę sobie poczytać nowe wątki, pozdrawiam was wszystkie ciepło 
7Ja po latach nie mam już żadnych oporów, żeby gdzieś się zarejestrować i od razu wrzucić zdjęcie. I nigdy mi się nie zdarzyło, żeby ktoś z codziennego otoczenia coś skojarzył. Nie ma się czego bać. Jesteś tu anonimowo pod nieznanym nikomu nickem, nie musisz się obawiać.Maya Cross pisze: 07 gru 2025, 20:05 Uwielbiam być ubrany jak kobieta. Kocham rajstopy. Czuję to niemal od zawsze.
Tęsknię za rozmową z kimś kto to rozumie i akceptuje.
Cieszę się że tu jestem i pozdrawiam wszystkich.
8Wszelki duch Pana Boga chwali! Kinga ożyła!Kinga_Taruc pisze: 10 gru 2025, 12:56 Ja po latach nie mam już żadnych oporów, żeby gdzieś się zarejestrować i od razu wrzucić zdjęcie. I nigdy mi się nie zdarzyło, żeby ktoś z codziennego otoczenia coś skojarzył. Nie ma się czego bać. Jesteś tu anonimowo pod nieznanym nikomu nickem, nie musisz się obawiać.
Miło Cię widzieć po tylu latach
Make make-up not war
9No właśnie komponuję post przywitalny... Wspominam tam o Tobieedyta pisze: 10 gru 2025, 13:06Wszelki duch Pana Boga chwali! Kinga ożyła!Kinga_Taruc pisze: 10 gru 2025, 12:56 Ja po latach nie mam już żadnych oporów, żeby gdzieś się zarejestrować i od razu wrzucić zdjęcie. I nigdy mi się nie zdarzyło, żeby ktoś z codziennego otoczenia coś skojarzył. Nie ma się czego bać. Jesteś tu anonimowo pod nieznanym nikomu nickem, nie musisz się obawiać.![]()
Miło Cię widzieć po tylu latach![]()