Re: Zmiany w regulaminie

11
MonikaCD pisze: 09 gru 2025, 17:56 Wydaje mi się, że regulamin powinien być publikowany na stronie https://crossdressing.pl/ucp.php?mode=terms a nie jako post forum. Post na forum można przeoczyć (co właśnie zrobiłem, bo czytam tylko wątki oznaczone jako nowe), a tamten link jest w stopce każdej strony, gdzie normalnie się go szuka.
Chyba phpBB ma właśnie jakąś specjalną obsługę tamtego regulaminu. Może np. trzeba go będzie akceptować po każdej zmianie?
Słusznie, zapewne powinien być. Nie wiem, dlaczego nie jest. No ale dobrze, że wykrywacie takie rzeczy. My też, tzn. Administracja & moderacja, staramy się nad tym zapanować właśnie dlatego, że ciągle są jakieś błędy, niedociągnięcia & różne takie.
Make make-up not war

Re: Zmiany w regulaminie

13
Ania K pisze: 09 gru 2025, 18:59 Dla mnie właśnie przypięty post na forum jest lepiej widoczny niż stopka forum, i pewnie dlatego istnieje w takiej formie.

Najlepiej byłoby zsynchronizować oba miejsca, albo gdyby jeden był linkiem do drugiego...
No właśnie dla mnie też, dlatego po aktualizacjach i redakcjach, których dokonuję ja, nic mnie nie niepokoiło. Ale oczywiście macie rację, i Ty, i MonikaCD, więc aktualnie się pracuje nad tym, by to ujednolicić. Dałam znać Administracji, w czym problem, Administracja go rozwiązuje ;)
Make make-up not war