Re: Gdzie kupujecie on-line?
21Buty polecam na stronie Giaro, świetna jakość wykonania oraz bootky.pl współpracująca z Pleaser - tylko że długo się czeka na przesyłkę bo idzie z USA
Ej tam, Ania! Mam 185 cm i naprawdę mam gdzieś, czy ktoś uważa mnie za wysoką, czy nie. Śmigam na obcasach & platformach po 16 cm, a czasem nawet więcej. Widziałaś mnie przecie nie raz. Choć oczywiście nie znaczy to, że nie cenię sobie wygodnych adidasów, czy gumianych klapek. Wszystko zależy od okazji i mojego humoru. A swoją drogą... chodniki w tym kraju nie nadają się do wysokich obcasówAniaBlank pisze: 11 paź 2024, 19:57 A takie po prostu buty na codzien Zalando. Mają duże rozmiary dla osób stabilnie stąpających po ziemi na jedno co trzeba zwrócić uwagę to wysokość obcasa. Przy wzroście ponad 180 to za wysoki to trochę słabo.
Ja po prostu nie lubię wyglądać jakbym się wszystkim kłaniała nie jesteśmy w Japonii.edyta pisze: 12 paź 2024, 17:02Ej tam, Ania! Mam 185 cm i naprawdę mam gdzieś, czy ktoś uważa mnie za wysoką, czy nie. Śmigam na obcasach & platformach po 16 cm, a czasem nawet więcej. Widziałaś mnie przecie nie raz. Choć oczywiście nie znaczy to, że nie cenię sobie wygodnych adidasów, czy gumianych klapek. Wszystko zależy od okazji i mojego humoru. A swoją drogą... chodniki w tym kraju nie nadają się do wysokich obcasówAniaBlank pisze: 11 paź 2024, 19:57 A takie po prostu buty na codzien Zalando. Mają duże rozmiary dla osób stabilnie stąpających po ziemi na jedno co trzeba zwrócić uwagę to wysokość obcasa. Przy wzroście ponad 180 to za wysoki to trochę słabo.
Mój 181 plus obcas 8 I zaczynam przyciągać spojzeniaAniaBlank pisze: 11 paź 2024, 19:57 A takie po prostu buty na codzien Zalando. Mają duże rozmiary dla osób stabilnie stąpających po ziemi na jedno co trzeba zwrócić uwagę to wysokość obcasa. Przy wzroście ponad 180 to za wysoki to trochę słabo.
W tym zestawie brakuje Tobie 1cm do mojego punktu wyjściaJadwiga55 pisze: 12 paź 2024, 20:50Mój 181 plus obcas 8 I zaczynam przyciągać spojzeniaAniaBlank pisze: 11 paź 2024, 19:57 A takie po prostu buty na codzien Zalando. Mają duże rozmiary dla osób stabilnie stąpających po ziemi na jedno co trzeba zwrócić uwagę to wysokość obcasa. Przy wzroście ponad 180 to za wysoki to trochę słabo.
A autem w szpilkach 10 potrafisz?AniaBlank pisze: 12 paź 2024, 20:53W tym zestawie brakuje Tobie 1cm do mojego punktu wyjściaJadwiga55 pisze: 12 paź 2024, 20:50Mój 181 plus obcas 8 I zaczynam przyciągać spojzeniaAniaBlank pisze: 11 paź 2024, 19:57 A takie po prostu buty na codzien Zalando. Mają duże rozmiary dla osób stabilnie stąpających po ziemi na jedno co trzeba zwrócić uwagę to wysokość obcasa. Przy wzroście ponad 180 to za wysoki to trochę słabo.
Nie próbowałem. Jestem z tych dziwnych co do auta to druga para na płasko
Ja potrafię w 14 cm (i po mieście, i kilka godzin w trasie) i nie bardzo rozumiem co to za osiągnięcie.
Bo jeźdisz automatemMonikaCD pisze: 12 paź 2024, 22:15Ja potrafię w 14 cm (i po mieście, i kilka godzin w trasie) i nie bardzo rozumiem co to za osiągnięcie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 0 gości