Bardzo mnie intryguje, w jaki sposób ustawiasz i zostawiasz telefon?
Też często ustawiam telefon, włączam samowyzwalacz na 10s i szybko biegnę by zdążyć przed migawką, ale to w miejscach odosobnienia, a ty to robisz prawie, że w tłumie?
Tak jak już pisałam, używam pilota na bluetooth do wyzwolenia migawki. A telefon odkładam na jakiś murek, skrzynkę, co tam znajdęAnetacd pisze: 02 paź 2024, 18:56 Portfolio masz, całkiem, całkiem, naprawdę podziwiam
Bardzo mnie intryguje, w jaki sposób ustawiasz i zostawiasz telefon?
Też często ustawiam telefon, włączam samowyzwalacz na 10s i szybko biegnę by zdążyć przed migawką, ale to w miejscach odosobnienia, a ty to robisz prawie, że w tłumie?
171, 66kgMonikaCD pisze: 03 paź 2024, 0:01 Bardzo fajne zdjęcia. Szczególnie te na ławce w jeansach i na peronie.
Zapytam przy okazji: ile masz wzrostu i ile ważysz?
Pamietam Twoje różne filmy z Youtuba, które już pokasowałaś albo poukrywałaś, a szkoda - na parkingu przed i w środku Factory i bardzo fajny spod wejścia do Auchana przy Modlińskiej.
Chyba nie miałaś jeszcze peruki, bo pamiętam tylko tą wielką czapkę z pomponem..
Odnośnie robienia zdjęć to zawsze mam problem, że nie ma o co oprzeć telefonu. Nawet dziś szukałem jakiegoś ministatywu.
Poszukajcie tez w ustawieniach telefonu, bo np. Samsungi mają możliwość zrobienia zdjęcia gestem pokazania telefonowi otwartej dłoni. Działa to tylko na przedniej kamerce i można ustawić opóźnienie na np 10 sekund, żeby był czas na schowanie tej dłoni i ustawieni się (normalnie i tak jest 1 sekunda).
Tam, gdzie się przebieram, nie mam lustra, więc to mój jedyny sposób na sprawdzenie jak wyglądam.
Pozdrawiam,
M.
Pozazdrościć
I do tego rozmiar stopy damska 39/40
Może bielizna z wkładkami na biodra?AlexandraStarrCD pisze: 03 paź 2024, 18:03I do tego rozmiar stopy damska 39/40Na tyle mam dobrze, że kobieca rozmiarówka w pełni pasuje na mnie. Z dopasowanymi sukienkami jest tylko problem. Przez barki górę ubrań muszę brać najczęściej XL a dół S. Większe spódniczki nie zatrzymują mi się na biodrach i spadają
Nie chcę się bawić w takie gadżety. Nie czuję się wtedy naturalnie. Lubię czuć na sobie ubrania a nie wkładki, silikony, wypychacze itp.Anetacd pisze: 03 paź 2024, 20:33Może bielizna z wkładkami na biodra?AlexandraStarrCD pisze: 03 paź 2024, 18:03I do tego rozmiar stopy damska 39/40Na tyle mam dobrze, że kobieca rozmiarówka w pełni pasuje na mnie. Z dopasowanymi sukienkami jest tylko problem. Przez barki górę ubrań muszę brać najczęściej XL a dół S. Większe spódniczki nie zatrzymują mi się na biodrach i spadają
Rozumiem Cię, miałam na myśli ratunek przed spadającymi spódniczkami;-)AlexandraStarrCD pisze: 03 paź 2024, 22:32Nie chcę się bawić w takie gadżety. Nie czuję się wtedy naturalnie. Lubię czuć na sobie ubrania a nie wkładki, silikony, wypychacze itp.Anetacd pisze: 03 paź 2024, 20:33Może bielizna z wkładkami na biodra?AlexandraStarrCD pisze: 03 paź 2024, 18:03
I do tego rozmiar stopy damska 39/40Na tyle mam dobrze, że kobieca rozmiarówka w pełni pasuje na mnie. Z dopasowanymi sukienkami jest tylko problem. Przez barki górę ubrań muszę brać najczęściej XL a dół S. Większe spódniczki nie zatrzymują mi się na biodrach i spadają
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość