P.S. Dodaję swoje pierwsze zdjęcie, na razie niestety mogę pokazać tylko tyle, ale mam nadzieję że za jakiś czas będę mogła pokazać coraz więcej siebie

Bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcieedyta pisze: 07 maja 2025, 13:26 Witaj wśród nas. Rozgość się i poczuj się jak u siebie![]()
A co do zdjęcia, to zapowiada się interesująco![]()
Hej Kama, cieszę się. Widziałam Twoje zdjęcia i naprawdę robią wrażenie. Na pewno wiele bym się mogła od Ciebie nauczyćKama pisze: Hej Blanka, miło że dołączyłaś do forum, a po Twoim poście widzę że mamy wiele wspólnego. Trzymam kciuki za Twój rozwój i życzę Ci samych przyjemności w odkrywaniu Twojego kobiecego świata
![]()
HejAnzu pisze:Hej! Miło Cię widzieć.
Witaj. Cieszę sięSylwia_C pisze: Witaj. Podzielam Twoje spojrzenie i podejście do pracy nad sobą by być zadowoloną z swojego kobiecego wydania![]()
Hej. Super! Mi również miło Cię poznać i dziękuję za tak miłe słowaClaudia de la Rose pisze: Hej Blanka! Chyba mamy dosyć podobne spojrzenieBardzo miło Cię poznać i mocno Ci kibicuję! #estetyczne
PS. Po pierwszym zdjęciu widać, że masz ogromny potencjał i nie mogę się doczekać Twoich kolejnych efektów!![]()
Hej Natalie,Natalie pisze: 16 maja 2025, 0:47 Cześć Blanka właściwie już chyba lekko się znamy z innego miejsca w sieciTak jak już koleżanki wspomniały zapowiada się bardzo dobrze. Z tym makijażem się nie przejmuj tylko ćwicz i będzie super. Chyba żadnej z nas ni wychodził od razu
3 mam za Ciebie kciuki i czekamy na więcej
![]()
Dziękuję bardzoblankamtf pisze: 14 maja 2025, 21:06 Hej Kama, cieszę się. Widziałam Twoje zdjęcia i naprawdę robią wrażenie. Na pewno wiele bym się mogła od Ciebie nauczyć![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość