ZASADY OGÓLNE

Witam serdecznie wszystkich

1
Sorry że dopiero teraz - ale.....
Kiedyś bardzo bardzo dawno temu, w poprzednim wcieleniu crossdresingu przywitałem się po raz pierwszy. Po jakimś czasie zniknąłem - problemem było to że nie czułem się kobietą, bałem się przekroczyć pewnych granic, wydawało mi się że nie pasuję do środowiska. Czy coś się zmieniło - nie wiem. W zasadzie życie mam prawie poza sobą i z perspektywy czasu nie zmieniłbym w nim wiele. Choć boję się że gdzieś tam w środku siedzi we mnie jakaś diablica i coraz bardziej każe przełamywać pewne stereotypy. Wiem że nie mam szans upodobnić się do niej i dlatego raczej włączam do codziennego ubioru wszystko co nie jest męskie a akceptowane w otoczeniu dla faceta. W pewien sposób z częścią Waszych problemów borykałem się przez całe życie dlatego bliskie jest dla mnie to co piszecie. Postaram się nie przeszkadzać, może czasami będę mógł w czymś pomóc..... No i tyle na początek - może jeszcze tylko fakt że od kiedy pamiętam dziewczyny, panie i kobiety były dla mnie tym lepszym modelem człowieka - wszystkie Was traktuję jako one