Re: Weekend jako ona.
21
Tak jak Krzysiek CD sprowadza nasze transowanie "na ziemię", tak ty przywracasz wiarę w naszą "kobiecość".
Nic dodać nic ująć - Krzyśku trafnie to ująłeś !!!KrzysiekCD pisze: 01 mar 2025, 7:40 Czerwona sukienka w Twojej stylizacji wręcz krzyczy do ludzi: "PATRZCIE NA MNIE WSZYSCY , ALE SIĘ DZISIAJ ODPIERDOLIŁAM" .. Dlatego tym większy szacunek dla Ciebie Alexandra za bezkompromisową postawę "Drapieżnika zdobywającego nowe terytoria" nie obawiającego się spojrzeć w oczy postronnym ludziom.
[usunięte - pkt. 23 regulaminu forum - Edyta]JoAnna pisze: 02 mar 2025, 23:05 Dziękuję za kolejną relację, oczywiście, że chcemy więcej. Robisz to najlepiej i po swojemu. Nadal jestem pod ogromnym wrażeniem tak dokładnego udokumentowania, krok po kroku.
Ja mogę pisać bez końca. Dzisiaj też byłem poza domem w babskich ciuchach, a ciekawe historie do opisania u mnie tworzy samo życie.. Dzisiaj znowu zaczepiła mnie kobieta, tym razem to starsza pani w autobusie. Oczywiście bardzo niegrzecznie z mojej strony byłoby panią olać i zignorować, dlatego zamieniłem z panią kilka zdań.Beata pisze: 03 mar 2025, 15:25Też coś opisz i podziel się swoimi doświadczeniami ubogaciło by to Forumowiczów jak więcej Osób opisuje swoje wyjścia czy przygody a nie tylko czytać .JoAnna pisze: 02 mar 2025, 23:05 Dziękuję za kolejną relację, oczywiście, że chcemy więcej. Robisz to najlepiej i po swojemu. Nadal jestem pod ogromnym wrażeniem tak dokładnego udokumentowania, krok po kroku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości