Re: Komu powiedziałyście?

41
Bardzo dobry kanał Aniu a konkretnie na tym filmiku omawiana sprawa . W sumie jeżeli chodzi o tematykę wątku , no cóż , po wybadaniu jak niektórzy zareagują , zaczęłam powoli dawać sygnały bliskim co tak naprawdę się dzieje od kilku lat i ku mojemu zaskoczeniu usłyszałam słowa które wlały we mnie nadzieje . Tym bardziej ze u mnie sprawa jest bardziej posunięta niż zakładanie ubrań . Faktem jest ze nie musze tego mówić partnerce bo jestem wolna i niezależna ale rozchodzi się o dzieci . Zresztą będzie jeszcze okazja opowiedzieć historie ale musze się do tego zebrać . Polecam tez , jeżeli ktoś ma obawy rozterki czy nurtujące pytania jak porozmawiać z bliskimi , zadzwonić pod numer telefonu zaufania Lambdy (przetestowałam)
Saskia Dragoness

44
Hej Matylda mam to samo moja partnerka wie o mnie ale jak przychodzi dzień w którym chciała bym się przebrać to już wiem że nie będzie łatwo i będzie robić wszystko żebym jednak tego nie zrobiła i za każdym razem jak zaczynam ten temat to są pytania czy może już mogła bym z tym skończyć

47
Sylwia_C pisze: 23 sty 2025, 21:36 No to ja wczoraj zrobiłam ten krok. Zdradził mnie przypadkowy email z ankietą z zakupu kosmetyków. Potem już nie chciałam kręcić.
Był płacz j oskarżenia oszustwo a teraz jest cisza. Nie wiem co będzie dalej. Dam Wam znać.
Współczuję 🧸 Mam nadzieję że uda się odzyskać zaufanie partnerki przynajmniej na tyle żeby porozmawiać o tym na spokojnie. Ona na pewno potrzebuje też teraz czasu żeby przetworzyć mentalnie taką bombę. Powodzenia! 🤗