Jako, ze jestem gadzeciara i kupuje sobie troche za duzo zanim pomysle i przymysle, mam do oddania:
1. Breastplate - rzecz fajna, wyglada genialnie, szczegolnie jak spojrzysz w dol i zobaczysz te wielkie C ale nie dla mnie… Nie jestem w stanie tego nosic. Wytrzymuje w tym 15 minut i musze to zdjac. Jest to silikon i ja w tym po prostu plyne…
Widze, ze sporo osob to nosi bez problemow, wiec moze to kwestia mojej cieploty , mialam to ubrane 2 razy. Umyte i zatalkowane lezy w pudelku.
Koszt tego to na pewno >250PLN
2. szpilki rozmiar 42, czarne, na wysokim 13cm obcasie. Nie potrafie w nich chodzic. Normalnie jakbym chodzila na czubkach palcow. Nowki.
3. sukienka czarna mini z rekawkami zapinana z tylu. Moj ulubiony typ sukienki ale… za szeroka na nia jestem i zapiecie jej to dla mnie walka z cieniem
4. peruka dluga blond. Nie podobam sie sobie w blondzie
Oddam za darmo, ale prosze o ucziwe zobowiazanie, ze nie trafi to do odsprzedazy. Jesli moge, to wole sprawic radosc jednej z nas.
Wysle paczkomatem na koszt odbiorcy.
Zdjecia moge wysac na priv.
Kasia
P.S.
Przepraszam za brak polskich znakow