ZASADY OGÓLNE

Maja z warszawy:)

1
Hejka dziewczyny:)

Nazywam się Maja, mam 19 lat i swoją kobiecą stronę okrywam i pielęgnuję już 10 lat. Od dziecka kochałam nosić rajstopy mamy, potem bielizna aż przyszedł czas na spódniczki i sukienki.

Szukam przyjaciółek z Warszawy do miłych spotkań w kobiecym gronie!

Całuję,

Maja 💖

Re: Maja z warszawy:)

2
Cześć Maja 🤗 Muszę przyznać że wcześnie zaczęłaś i szybko to u Ciebie idzie 🤭 Ja akurat nie z Warszawy (i jestem prawie 2x starsza więc nie chciałabym też być posądzona o deprawowanie młodzieży 😅), ale z tego co wiem tamtejsze transowe środowisko ma się całkiem prężnie, mam tam parę znajomych 🥰

Mogę zapytać czy całkowicie ukrywasz się w szafie, czy może jednak jesteś otwarta ze swoją kobiecością, czy to całkowicie czy przed jakimś zaufanym gronem?

3
Droga Aniu,

Kwestia wieku nie stanowi żadnego problemu - właśnie szukam koleżanek bardziej doświadczonych, więc byłabym bardzo wdzięczna gdybyś podpytala znajome i mnie im poleciła:)
Niestety moją kobiecość do głęboko chowam - czasem późną nocą wyjdę na krótki spacerek żeby napawać się tym kobiecym szczęściem - wiatrem pomiędzy nogami i cudownym uczuciem materiałów chociażby spódnicy.

Buziaki

Ania K pisze: 07 gru 2024, 16:33 Cześć Maja 🤗 Muszę przyznać że wcześnie zaczęłaś i szybko to u Ciebie idzie 🤭 Ja akurat nie z Warszawy (i jestem prawie 2x starsza więc nie chciałabym też być posądzona o deprawowanie młodzieży 😅), ale z tego co wiem tamtejsze transowe środowisko ma się całkiem prężnie, mam tam parę znajomych 🥰

Mogę zapytać czy całkowicie ukrywasz się w szafie, czy może jednak jesteś otwarta ze swoją kobiecością, czy to całkowicie czy przed jakimś zaufanym gronem?

5
SanDerkaa pisze: 08 gru 2024, 15:19 Hejaa, jestem Sandra i w sumie mam podobną sytuację jak ty ;) Mam 22 lata. Od Warszawy mieszkam niestety daleko ale może chciałabyś sie poznać i pogadać w internecie, powymieniać doświadczeniami itd? ;) pozdrawiam
Oczywiście, że bym chciała! Zapraszam na pv kochana

9
Moniaaa_cd pisze: 13 gru 2024, 22:25 Hej Maja! Milo się poznać tutaj , ja mam w sumie 32 lata ale mam nadzieję żebro nie przeszkoda wielka żeby się zaprzyjaźnić i wymienić doświadczeniami crossdressingu :)
Droga,

W żadnym wypadku! Jestem otwarta na doświadczenia starszych kobiet i chętnie się z tobą zaprzyjaźnię

10
Maja_05 pisze: 13 gru 2024, 22:52
Moniaaa_cd pisze: 13 gru 2024, 22:25 Hej Maja! Milo się poznać tutaj , ja mam w sumie 32 lata ale mam nadzieję żebro nie przeszkoda wielka żeby się zaprzyjaźnić i wymienić doświadczeniami crossdressingu :)
Droga,

W żadnym wypadku! Jestem otwarta na doświadczenia starszych kobiet i chętnie się z tobą zaprzyjaźnię
Zatem miło mi bardzo cię poznać Maja! :))